Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Ce trebuie să ai mereu la îndemână în dormitor

Ce trebuie să ai mereu la îndemână în dormitor


Publicat în: 2016-01-29
Atunci când ai totul la îndemână treaba merge strună. E valabil pentru orice job și nu mai puțin valabil când vine vorba de sex. Poate că știi tot ce trebuie despre cum să-ți satisfaci partenera. Însă, faptul că te-ai pregătit și că poți să-i oferi ceva în plus, o mică surpriză, arată că o apreciezi. Există lucruri care îmbunătățesc, prelungesc și fac sexul mult mai plăcut și mai senzual. Nu vorbim de cravașe de piele, de vibratoare sau de filmulețe erotice. Este vorba de obiecte de bază, pe care le folosești tot timpul și pe care trebuie să le ai. Care sunt?

Lubrifianți

Folosirea lubrifianților dă tuturor senzațiilor o tentă mult mai fină, mai alunecoasă și mai erotică. Calea devine mai deschisă, mai accesibilă iar plăcerea mai bogată. Lubrifianții pe bază de apă funcționează perfect mai ales cu prezervativele. Lubrifianții pe bază de ulei, de tipul celor cu vitamina E, au tendința de a distruge latexul și cauciucul și nu sunt recomandați. Alege un lubrifiant fin, care să nu irite pielea și folosește-l oricând și cu orice ocazie. Avantajul lubrifianților este acela că poți trece destul de repede la treabă. Lubrifianții te ajută să faci mai mult sex. Ea va fi tot timpul gata, încălzită, umedă și ușor excitată.

Ulei de masaj

Orice produs care are ca rezultat o piele mătăsoasă, alunecoasă și fierbinte devine brusc foarte excitant și provocator. Masajul este o formă excelentă de preludiu. Relaxează mușchii, corpul și mintea și o transpune pe ea într-o atmosferă de visare senzuală. E și un motiv foarte bun de a o provoca să se dezbrace, pentru motivele cele mai "inocente" desigur. Uleiurile bune au o aromă proaspătă și ușoară. Chiar dacă masajul nu este o practică zilnică, uneori poate că ea și-ar dori unul. E foarte bine să ai la îndemână un ulei de masaj pentru orice eventualitate.

Prezervative

Prezervativele sunt absolut esențiale pentru orice persoană activă sexual. Există o varietate de arome, texturi, culori și mirosuri din care poți alege după plac. Pe lângă faptul că dau o senzație mai mare de plăcere, prezervativele te protejează de boli cu transmitere sexuală și de sarcini nedorite. Prezervativele trebuie folosite oricând, mereu și întotdeauna. Trebuie să le ai la îndemână. Ea se va simți protejată și va fi mai deschisă la propunerile tale indecente. Cu cât accepți mai repede ideea folosirii prezervativului cu atât va fi ea mai liberă și mai liniștită. Prezervativul și lubrifiantul sunt un combo fără de care nu prea poți avea parte de sex.

Recomandarea noastră

Capsulele Dragon Power sunt numai bune de folosit fie că ești adult experimentat, adolescent timid sau bărbat trecut de prima tinerețe. Pentru că uneori ești prea stresat, prea timid sau prea obosit, erecțiile tale pot deveni moi și ineficiente. Produsul garantează fermitatea erecțiilor și faptul că ele vor dura exact atât cât ai nevoie pentru a-ți satisface partenera. Oricând te simți nesigur, ia o capsulă naturală Dragon Power și vei avea erecții puternice, un penis vizibil mai mare, orgasme mai senzaționale și control al ejaculării. E bine să ai întotdeauna un produs eficient pe care să te poți baza în caz de nevoie. Acest produs poate fi Dragon Power!