Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin A szex férfibőrre gyakorolt jótékony hatásai

A szex férfibőrre gyakorolt jótékony hatásai


Dátum: 2016-02-08
A szexnek sokkal több jótékony hatása van, mint valaha gondoltad volna. Egyre több tanulmány bizonyítja, hogy a szexnek rákellenes hatása van, növeli a koncentrációs képességet, elűzi a stresszt, tovább növeli a libidót és erősíti az immunrendszert. Szinte azt mondhatjuk, hogy az orgazmusnak megszámlálhatatlan jó hatása van. Tudtad például, hogy a szextől arcod bőre is sokkal jobban néz ki? Pedig nagyon igaz. Egy jó kis hóka-móka megnyitja a fiatalság forrását és bőröd egészségesebb, tisztább lesz utána.

Több szex, több kollagén

Tanulmányok kimutatták, hogy szex közben nő a kollagén termelés. Ez a típusú protein feltölti a bőrt, feszesebbé teszi, így ellenállóbb lesz a ráncokkal, duzzanatokkal szemben. Szexológusok ezt azzal magyarázzák, hogy szex közben nagy adag férfi hormon, és főleg tesztoszteron termelődik. Orgazmus közben a hormonok hatására megugrik a szebum (természetes hidratáló zsír) szintje, az epidermisz megvastagszik, a bőr ruganyosabb lesz. Mivel a bőr vastagsága és feszessége a kor előrehaladtával csökken, folyamatos szexre van szükség ahhoz, hogy felvedd a harcot a bőr öregedésével. Van ennél jobb kifogás?

A szex tisztítja a pórusokat

Izzadni kellemetlen. Ez igaz. Viszont kevesen tudják, hogy az izzadás mélytisztítóként szolgál az arcbőrre. Egyes szakértők azt mondják, hogy amikor a dolgok gyakrabban forrósodnak fel a hálószobában, nő az immunglobulinok, a természetes antitestek termelődése, így ezek erősítik az immunrendszert. Az erős immunrendszer jobban ellenáll a gyulladásnak, segít eltávolítani a méreganyagokat, tisztítja a pórusokat és világosabbá és kellemes tapintásúvá teszi a bőrt.

A szex lefaragja a tokádat

Mint bármelyik típusú mozgásforma, a szex is tonizálja az izmokat, segíti a fogyást. Ezen túlmenően, növeli a bőr vérellátását, az oxigénkoncentrációt és a tápanyagok áramlását, amelyek elérik a bőrt. Arcod egészségesebb, soványabb és karakteresebb lesz, mindez bőrgyógyász segítsége nélkül. A szex fenntartja a normális csontsűrűséget és izomtömeget, körülbelül 100 kalóriát éget 10 perc alatt. Mire vársz?

Szenvedélyes szex a mindig fiatal bőrért

Ahogy öregszünk, a bőr számos átalakuláson megy át. A gyógyulás, fenntartás nem olyan hatékony már, és ez az arcunkon is megmutatkozik. Neves bőrgyógyászok arra a következtetésre jutottak, hogy a szex is lehet ugyanolyan hatékony, mint a bőrjavító krém. Ugyanis bőrjavító és gyulladáscsökkentő molekulák bőségesen szabadulnak fel szex közben. Az endorfinok, az oxitocin és más hormonok csodákat művelnek a bőrön, a jó közérzettel és a boldogsággal, és segítenek szépen és bőrtraumák nélkül megöregedni.

Szexel a pattanások ellen

Az akné a fiatalok körében jelenik meg leggyakrabban, ezért a tanulmányok középpontjában is ők állnak. Az eredmények pedig rendkívül érdekesek. Azok a diákok, akik aktív szexuális életet éltek, sokkal kevesebb pattanással küszködtek. A nagyobb mennyiségű immunoglobulin A, jobban véd a gyulladások ellen. Köztudott, hogy a szervezetben lévő állandó gyulladás okozza a legtöbb pattanást. A szex erősíti az immunrendszert, és növeli az immunoglobulin A termelődését.

Amit mi ajánlunk

Mivel a szexnek rengeteg egészségre gyakorolt jótékony hatása van, arra gondoltunk, hogy a potencia, libidó, erekció erősítésére, az orgazmus fokozására és a korai magömlés ellen is hatékony új terméket mutatunk nektek. Az ActivMax egy olyan spray ami erősíti az erekciót, növeli az állóképességet. A termék potencia fokozó gyógynövényekből készült, használatával fokozható az erekció, így a szex hosszan tartó és őrületesen izgalmas lesz. Annyi dolgod van, hogy az ActivMax permetet a makkodra fújod, a kemény erekció szinte azonnal bekövetkezik. Az erekció akkor gyengül, ha fáradt, stresszes, unott vagy, gyógyszert szedsz, vagy betegség gyötör. Mivel a szex fenntartja a jó egészséget, nem érdemes mellőzni. Használd az ActivMax-ot és élvezd a szex minden formáját!