Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Beneficiile sexului asupra pielii bărbaților

Beneficiile sexului asupra pielii bărbaților


Publicat în: 2016-02-08
Sexul are mai multe beneficii decât ți-ai imaginat vreodată. Studiile din ce în ce mai numeroase arată că sexul este anticancerigen, crește puterea de concentrare, elimină stresul, crește libidoul și întărește sistemul imunitar. S-ar părea că beneficiile orgasmelor sunt nenumărate. Știai, de exemplu, că sexul îți poate face pielea feței să arate fantastic? Ei bine, e adevărat. O tăvăleală bună deschide o adevărată fântână a tinereții iar tu vei avea o piele mai curată și mai sănătoasă.

Mai mult sex, mai mult colagen

Studiile arată că în timpul sexului crește producția de colagen. Acest tip de proteină face pielea mai groasă, mai fermă și mai puțin predispusă la riduri și inflamații. Sexologii explică această creștere în felul următor. Sexul este un mare producător de hormoni masculini și mai ales testosteron. În timpul orgasmului, hormonii duc la creșterea producției de sebum (un hidratant natural), epidermul se îngroașă iar pielea devine mai elastică. Pentru că fermitatea și grosimea pielii scad cu vârsta, ai nevoie de sex constant pentru a lupta contra îmbătrânirii pielii. Există scuză mai bună?

Sexul curăță porii în mod natural

Transpirația e foarte neplăcută. Adevărat. Însă, puține persoane știu că transpirația poate servi ca purificator profund al pielii feței. Unii experți spun că atunci când lucrurile se înfierbântă mai des în dormitor crește producția de imunoglobuline, anticorpi naturali care întăresc sistemul imunitar. Un sistem imunitar puternic luptă mai bine contra inflamațiilor, ajută la eliminarea toxinelor, curăță porii și face pielea mai luminoasă și mai plăcută la atingere.

Sexul te ajută să scapi de grăsimea de la nivelul feței

Ca orice tip de exercițiu fizic, sexul tonifică mușchii corpului și te ajută să slăbești. În plus, crește circulația sângelui la nivelul pielii, crește concentrația de oxigen și substanțe nutritive care ajung la nivelul pielii. Vei avea o figură mai sănătoasă, mai suplă și mai bine definită fără ajutorul dermatologului. Sexul menține densitatea osoasă normală și masa musculară și te ajută să arzi cam 100 de calorii în 10 minute. Ce mai aștepți?

Sex pasional pentru o piele mereu tânără

Pe măsură ce înaintăm în vârstă, pielea suferă numeroase transformări. Procesul de vindecare și reparare nu mai este la fel de eficient iar acest lucru se vede pe față. Dermatologi de renume au ajuns la concluzia că sexul poate fi la fel de eficient ca orice cremă reparatoare pentru piele. Moleculele cu efect antiinflamator și capacități de reparare se eliberează din abundență în timpul sexului. Endorfinele, oxitocina și alți hormoni fac minuni pentru piele, pentru starea de bine și pentru fericire și ajută să îmbătrânești frumos și fără traume legate de leziunile pielii.

Sexul te scapă de acnee

Acneea este mai frecventă la tineri. De aceea, studiile s-au concentrat asupra studenților iar rezultatele au fost foarte interesante. Studenții care aveau o viață sexuală mult mai activă sufereau mai puțin de acnee conform datelor publicate în ultimii ani de cercetători. Nivelul mai crescut de imunoglobulină A luptă mai bine contra inflamațiilor. Inflamația constantă din organism este cauza principală a acneei. Sexul întărește sistemul imunitar și crește producția de imunoglobulină A.

Recomandarea noastră

Pentru că sexul are atât de multe beneficii pentru sănătate, ne-am gândit să vă recomandăm ultimele produse apărute pe piață în materie de potență, erecții, orgasme și controlul ejaculării. ActivMax este un spray pe care îl puteți folosi atunci când simțiți nevoia de o erecție mult mai fermă și mai stabilă. Produsul are la bază plante cu efect de stimulare a potenței și vă poate oferi șansa de a face sex nebun indiferent de circumstanțe. Tot ce trebuie să faceți este să pulverizați ActivMax pe penisul decalotat și veți avea erecția dorită în cel mai scurt timp. Erecțiile instabile apar atunci când sunteți obosiți, stresați, plictisiți, folosiți unele medicamente sau suferiți de anumite afecțiuni. Pentru că sexul promovează sănătatea nu trebuie să vă lipsiți niciodată de el. Folosiți ActivMax și bucurați-vă de plăcerea imensă a sexului!