Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin 8 érdekesség a spermáról amit már MOST tudnod kell

8 érdekesség a spermáról amit már MOST tudnod kell


Dátum: 2016-02-18
Miért érdemes bizonyos dolgokat tudni a spermáról? Nos azért, mert tested, szervezeted része, férfiasságodat, jövődet jelenti. A spermád egészsége egyben jövendőbeli gyerekeid egészsége is. Ahogy a szervezeteddel bánsz, kihat utódjaidra is. Meggyőztünk? Szeretnél többet megtudni a spermádról?

200 millió spermium egyszeri ejakulátumban

A távozó spermiumok száma a férfiaknál, egy orgazmus során eléri a 200 milliót. Akárcsak a nyulaknál. Egy disznó például, egyetlen ejakulátumban 8 milliárd apró malackát lövell ki. Elképesztő, nem?

70 nap a herezacskóban

A nők elvárják, hogy futószalagon keressed a pénzt és termelj spermát megállás nélkül. Ez lenne a férfiak szerepe. Egy egészséges férfi 1500 spermiumot termel másodpercenként. Az apró spermiumok körülbelül 2 hónapot töltenek a herezacskóban lévő herékben, hogy majd majd kifejlődve, több millió társukkal együtt egy egészséges maszturbáció során távozzanak, átadva a helyet a következő generációnak. Érdekes, nem?

5 nap a hüvelyben

A spermiumok átlagosan mintegy 24-48 órán keresztül maradnak életképesek a női hüvelyben. Ha a sav egyensúly kedvezőbb, a kis úszók akár 5 napig is elélnek a hüvelyben és a méhben mielőtt elpusztulnak. Ezzel szemben egy denevér spermája akár 140 napot is képes túlélni sokkal rosszabb körülmények között is. A denevérek igencsak termékenyek, ugye?

Szünet nélkül

Nőknél a menopauza bekövetkezése után nem termelődik több petesejt. Ezzel szemben a férfiak sokkal határozottabban lépnek fel az utódnemzés kérdésében: szervezetük halálukig termeli a spermiumot. Hátha örökké élnek és örökké szeretni fogják őket.

Rendellenességek

Ha a spermiumok esetében rendellenességekről beszélünk, a leggyakoribb jelenség a kétfejű vagy két, esetleg többfarkú spermium. Előfordulhat, hogy a spermium túl kicsi, vagy túl nagy fejrésszel rendelkezik. Előfordul, hogy görbe a farokrész, ami akadályozza az úszásban. Sok kutató igazolta az állítást, miszerint az ejakulátumban található spermiumok 60-70%-a nem életképes.

Tájékozódási zavar

Egy nedves vaginában elélvezni, nem jelent egyenes megtermékenyítést. Ötből egy spermium el sem kezd úszni a vaginában, a petesejt fele. Egyes spermiumok csak körkörösen úszkálnak, mások meg egyszerűen csak helyben “pancsolnak” az ejakulátumban, mint a pajkos gyerekek.

Fiú vagy lány

Egy spermatozoida vagy az X női, vagy az Y férfi kromoszómát hordozza. Így a férfi dönti el a születendő gyerek nemét. Ha a hímivarsejt Y kromoszómát hordoz, gyorsabban úszik. Ha X kromoszómája van, hosszútávon életképesebb és nagyobb eséllyel ér el a petéig.

Az elhízás csökkenti a termékenységet

Ha a testtömeg index 25 vagy annál több, érdemes felhívni a férfiak figyelmét arra, hogy csökken a termelékenység. A túlsúlyos férfiak spermája lassú és kisszámú spermiumot tartalmaz. Ilyen minőségű spermatozoidák nehezen termékenyítik meg a női petesejtet.

Amit mi ajánlunk

A SemenSutra+ étrend-kiegészítőt azoknak a férfiaknak ajánljuk, akik jó minőségű, nagy mennyiségű, sűrű spermát szeretnének. Szeretnéd jelentős mértékben megnövelni utódnemzési esélyeidet? Szeretnéd ha a sűrű egészséges spermád elkápráztatná a nőket, hogy te férfiasabbnak érezd magad? A SemenSutra+ rajtad is segíthet. Egy gyógynövény, ásványi anyag, aminosav és alga kúra csodákra képes. Ne várj tovább. A SemenSutra+ egészséges, természetes termék, ellenjavallatok nélkül. A SemenSutra+ a férfiak segítségére siet, próbáld ki te is!