Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed 8 lucruri interesante despre spermă pe care trebuie să le afli ACUM

8 lucruri interesante despre spermă pe care trebuie să le afli ACUM


Publicat în: 2016-02-18
De ce trebuie să știi diverse lucruri despre spermă? Pentru că face parte din tine și pentru că reprezintă bărbăția și viitorul tău. Sănătatea spermei este sănătatea copiilor tăi. De felul în care ai grijă de tine depinde o generație viitoare de oameni. Te-am convins? Vrei să afli mai multe?

200 de milioane pe ejaculare

Media numărului de spermatozoizi ejaculați de un bărbat este de 200 de milioane, egală cu cea a unui iepure. Un porc ejaculează, de exemplu, 8 miliarde de mini porcușori dintr-o singură lovitură. Impresionant sau ce?

70 de zile în scrot

Femeile se așteaptă să faci bani pe bandă rulantă și să produci non stop spermatozoizi. Cam ăsta ar fi rolul bărbatului. Un mascul sănătos produce cam 1500 de spermatozoizi pe secundă. Micile creaturi petrec apoi cam 2 luni și ceva maturizânde-se în scrot pentru ca apoi să fie ejaculate cu milioanele atunci când te masturbezi uitându-te la filme porno. Interesant, nu?

5 zile în vagin

În medie, spermatozoizii supraviețuiesc cam 24-48 de ore în vaginul unei femei. Dacă echilibrul acid este mai favorabil, micii înotători pot trăi până la 5 zile în vagin și uter înainte de a fi distruși. Prin constrast sperma unui liliac poate supraviețui cam 140 de zile în condiții destul de precare. Destul de virili liliecii, nu?

Fără pauză

Deși femeile nu mai produc ovule după menopauză, bărbații sunt mult mai hotărâți să lase pe undeva cât mai mulți urmași. Așa că domnii continuă producția de spermă până în ziua morții doar vor rămâne veșnic tineri și iubiți.

Anormali

Cei mai mulți spermatozoizi au două capete sau două cozi. Uneori au capul mult prea mare sau mult prea mic. Uneori au cozile îndoite și nu pot înota. Mulți cercetători confirmă faptul că un procent de 60-70% din sperma ejaculată nu e viabilă.

Dezorientați

Ejacularea într-un vagin foarte primitor nu garantează succesul fecundării. Unul din cinci spermatozoizi nu va înota în linie dreaptă spre interiorul vaginului sau spre ou. Unii înoată în cercuri iar alții stau pe loc și se bălăcesc pur și simplu în lichid precum niște copii poznași.

Băiat sau fată

Un spermatozoid are fie cromozomul feminin X fie cromozomul masculin Y. Astfel tatăl stabilește sexul viitorului copil. Sperma de sex masculin înoată mai repede conform unor studii însă cea de tip feminin este mai rezistentă pe termen lung și are mai multe șanse de fecundare.

Obezitate ≠ fertilitate

Indicele de masă corporală de 25 sau mai mult trebuie să tragă un semnal de alarmă fiecărui bărbat care se află în această situație. Sperma celor care suferă de obezitate este mai înceată, are un număr mai redus de spermatozoizi și prin urmare mult mai puțin capabilă de a câștiga maratonul pentru fecundare.

Recomandarea noastră

SemenSutra+ este un produs natural recomandat bărbaților care vor spermă mai multă și de o calitate superioară. Vrei să-ți îmbunătățești semnificativ șansele de a avea un copil? Vrei să te simți mai bărbat având un volum mai mare atunci când ejaculezi? SemenSutra+ te poate ajuta în această privință. O cură de plante, minerale, aminoacizi și alge poate face minuni în această privință. Nu mai aștepta. SemenSutra+ este un produs sănătos, natural, fără contraindicații și care vine în ajutorul tuturor bărbaților. Încearcă-l și tu!