Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin 6 trükk, hogy a nők jobban szeressenek

6 trükk, hogy a nők jobban szeressenek


Dátum: 2016-02-22
A férfiaknak listák, megoldások és táblázatok kellenek ahhoz, hogy jobban megértsék a nőket. Ha zavar van belül a fejekben, az mindenféle félreértésekhez vezet. Mit tegyél, hogy a nők jobban szeressenek? Tudd meg innen.

Ráció helyett cirógatás

Minden nő sír: néha azért mert ideges, máskor azért mert fáradt, de van, hogy ok nélkül. Egyszerűen leengedi a gőzt. Hogyan reagálj erre? Simogasd, cirógasd, töröld le a könnyeit és kérdezd meg mi bántja. Fontos, hogy megértsd a férfiak és nők közötti lényeges különbséget: nem akar megoldásokat, beéri azzal, hogy meghallgatod. Pont. Ennyi.

Őrizd a titkaid: ne fecsegj!

A nőket genetikailag úgy kódolták, hogy az életedben előttük lévő nőkről érdeklődjenek. Miért szakítottatok? Hogy találkoztatok? Mi nem ment? A baj az, hogy a válaszaidban lévő minden apró mozzanatot kétségbeejtő aprólékossággal próbál megfejteni, majd a jelenlegi helyzetbe beemelni. Mi van ha? felvetéssel. Kerüld el a bajt, adj mindig kitérő válaszokat. Feleld azt, hogy az ex bizony nyomodba sem érhet.

Takaríts magad után

Minden alkalommal, amikor takarítania kell utánad, mert borotválkozás után nem mostad ki a kagylót, egy kicsivel kevésbé fog szeretni. Ha szedegetni kell utánad, mert nem találod a szennyes kosarat, és azt hiszed a koszos zokni az ágy alatt remekül mutat, minden kicsit kellemetlenné válik és korántsem vonzó már annyira.

Adj okot a vallomásra

Mindenki mondja mindenkinek, csak úgy röpködnek a szeretlek-ek, kicsit banális lett és varázsát veszítette. Ha kijelented, hogy szereted, azt is mondd el neki, hogy miért: szereted, mert minden reggel apró gesztusokkal vall szerelmet? Szereted ahogy öltözik? Szereted, ahogy a barátaidat kezeli, elfogadta? Legyél lényegre törő és konkrét: ne pufogtass üres vallomásokat.

Ne állj meg

Minden férfi olyan a kapcsolatok elején mint a legfigyelmesebb, legfantasztikusabb és legcsábítóbb szerető. Aztán egyszerre mindenről megfeledkezik: nem kommunikál többet, elmaradnak az apró kedves gesztusok, nem figyelmes többé és magát is elhanyagolja. Ne légy te is ilyen férfi. Ha azt akarod, hogy szeressenek, szeress te is úgy mint a legelején. Egyáltalán nem nehéz kedvesnek, szimpatikusnak és nyíltnak lenni.

Add meg neki amire vágyik

Figyelj oda a vágyaira. Néha szereti ha lustán, érzékien, lassan, ráérősen szeretik. Máskor erőteljesebb, kicsit durvább szerelemre vágyik. A szexnek nem szabad mindig ugyanolyannak lennie. A változatosság gyönyörködtet, mindig, mindenkor. Figyelj magadra, vigyázz az egészségedre, hogy még sokszor és sokáig tudd boldoggá tenni és mindig szeretni fog.

Amit mi ajánlunk

A potencia erősítését célzó termékekkel mindig gyanakvóak egyes férfiak. Ők nem tudják mit veszítenek. A Sex Power egy 100%-ban természetes kapszula, mely erősíti az erekciót. Ennek minden nő örül, hisz jobban kielégül. A Sex Power nem az idős férfiaknak, vagy a potencia problémákkal küszködő férfiaknak készült. Minden férfi aki kicsit is ad magára, tudja, hogy egy kis plusz élvezet, mindig jól jön. A Sex Power megadja mindezt. Neked stabil erekciót kontrollált magömléssel, neki sokszoros orgazmust és diszkrét örömöket. Egyetlen Sex Power kapszula, akár napokig tartó fél-merev péniszt eredményez. Élvezzétek ti is a Sex Power nyújtotta örömöket!