Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed 6 moduri în care poți face o femeie să te iubească mai mult

6 moduri în care poți face o femeie să te iubească mai mult


Publicat în: 2016-02-22
Bărbații vor liste, soluții și tabele care să-i ajute să înțeleagă femeile. Confuzia e mama tuturor neînțelegerilor. Cum faci o femeie să te iubească mai mult? Citește mai jos.

Mângâie, nu raționaliza

Fiecare femeie plânge. Uneori plânge de nervi, alteori de oboseală, iar uneori fără o cauză anume, doar ca să se descarce de tensiunea zilnică. Cum reacționezi? Mângâie, alintă, șterge-i ușor lacrimile și întreabă ce anume o supără. Neapărat trebuie să înțelegi următoarea diferență între bărbați și femei: ea nu vrea soluții ci vrea doar să fie ascultată.

Păstrează-ți secretele

Femeile sunt programate genetic să pună întrebări despre fostele tale iubiri. De ce v-ați despărțit? Cum v-ați întâlnit? Ce n-a mers? Problema e că au obiceiul de a analiza până la exasperare fiecare detaliu al răspunsului tău și de a-l aplica la actuala relație. Evită problemele răspunzând cât mai evaziv. Poți spune doar atât: ea nu era ca tine.

Curăță după tine

De fiecare dată când ea trebuie să spele chiuveta pentru că tu te-ai bărbierit și n-ai curățat să știi că te iubește ceva mai puțin. Dacă mai trebuie să-ți pună hainele în coșul de rufe sau să-ți adune șosetele de sub pat lucrurile devin din ce în ce mai neplăcute și deloc sexy.

Dă-i motive

Toată lumea spune te iubesc la toată lumea iar declarația a devenit foarte banală și fără farmec. Dacă spui te iubesc trebuie să fii specific și să-i spui și ce anume iubești la ea. Iubești micile gesturi de tandrețe pe care le face pentru tine în fiecare dimineață? Iubești felul în care se îmbracă? Iubești felul în care se poartă cu prietenii tăi? Fii specific, nu face declarații goale.

Nu te opri

Cei mai mulți bărbați încep relația ca niște iubiți fantastic de atenți și afectuoși. Apoi uită de toate. Nu mai comunică, nu mai fac gesturi frumoase și nici măcar nu mai încearcă să fie atenți și plăcuți. Nu fi unul dintre ei. Dacă vrei să fii iubit, iubește ca la început. Nu e atât de greu să fii drăguț, simpatic și comunicativ.

Oferă-i ce dorește

Dă atenție dorințelor ei. Uneori vrea să fie iubită leneș, tandru și senzual iar alteori vrea să fii puțin mai în forță. Sexul nu trebuie să rămână același de la începutul până la sfârșitul relației. Variația e necesară chiar și în timpul aceleiași partide. Ai grijă de tine, de sănătatea ta sexuală și de orgasmele ei și vei fi iubit.

Recomandarea noastră

Folosirea unor produse pentru mărirea potenței este privită cu suspiciune de mulți bărbați. Aceștia nu știu ce pierd. Sex Power este o capsulă 100% naturală care te ajută să ai erecții beton cu care să-ți satisfaci partenera mai bine. Sex Power nu e pentru persoane în vârstă sau pentru cei care au probleme de potență. Orice bărbat care se respectă știe că un plus de plăcere e mai mult decât binevenit iar Sex Power oferă asta. Capsula Sex Power oferă beneficii nelimitate plăcerii de cuplu. Pentru tine erecții stabile și ejaculări controlate, pentru ea orgasme multiple și plăcere la discreție. O capsulă Sex Power poate oferi o stare de semierecție care să dureze și câteva zile. Beneficiază și tu de plăcerea Sex Power!