Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin A gyulladás negatív hatása a szervezetre

A gyulladás negatív hatása a szervezetre


Dátum: 2016-02-26
Tudod mi a közös a szívbetegségekben, az ízületi problémákban, a rákban és az Alzheimer korban? A tartós ideje fennálló gyulladás. Tudtad, hogy az öregedés látható jeleit is a gyulladás okozza? A gyulladás szó egyre gyakrabban fordul elő a köznyelvben és sajnos nem ok nélkül. A szervezetben lévő gyulladások visszaszorításával az ember szinte azonnal fiatalabb, energikusabb lesz, jelentős mértékben csökken a krónikus betegségek kialakulásának kockázata is.

Mi a gyulladás?

A gyulladás az immunrendszer láncreakción alapuló válasza egy fertőzésre vagy irritációra. Kiválthatja az életmóddal járó stressz, étrend, környezeti tényezők. Hűléskor a gyulladás láz formájában jelentkezik. A test hőt termel, hogy könnyebben megszabaduljon a betolakodó vírustól. Ez a típusú gyulladás pozitív, a szervezet védekezik vele, tehát hasznos. Viszont a belső, krónikus gyulladás, mely különösebb tünetek nélkül van jelen akár évekig a szervezetben, tönkreteszi a belső egyensúlyt és nagyon káros hatása van. Ha a szervezetben huzamosabb ideig fennáll gyulladás, nagyobb eséllyel vagy öregedésnek és krónikus betegségeknek kitéve.

Mi okozza a gyulladást?

Számos szakértő úgy gondolja, hogy a gyulladást kisebb bakteriális, gombás vagy vírusos fertőzések okozzák, melyeknek nincsenek konkrét tünetei, így kezeletlenül maradnak. Például: az 55 éven felüli felnőtt lakosság körülbelül 50%-a fertőzött a gyomorfekélyt okozó Helicobacter pylori által. A gyulladást azonban nemcsak a baktériumok és vírusok okozhatják. Számos élelmiszer-allergia nem ad egyértelmű tüneteket, de állandó gyulladást okoz a szervezetben. A bélflóra egyensúlyának felborulása, amit a jó baktériumok hiánya vagy gombák okozta fertőzések válthatnak ki, nem mindig nyilvánvaló, de észrevétlenül gyulladást okoz. Az érzelmi, lelki vagy fizikai stressz, növeli a kortizol szintjét és ezáltal a szervezetben lévő gyulladást is.

A hosszútávú gyulladás hatása a szervezetre

A szervezetben régóta fennálló krónikus gyulladás okozhat: szemmel látható öregedést, kandidózist, cukorbetegséget, szívpanaszokat, csontritkulást, ízületi gyulladást, krónikus fájdalmat, pattanásos bőrt, húgyúti gyulladásokat, pikkelysömört, magas vérnyomást, rákot, bakteriális, vírusos vagy gombás fertőzéseket.

A gyulladás csökkentése

A gyulladás csökkentése már azzal elérhető, hogy visszatérünk az egészséges életmód alapjaihoz. Egy tisztítókúra, melyet egy fiatalító, esetleg energizáló diétával kombinálunk, helyreállítja a szervezet egyensúlyát. Olyan krónikus gyulladások kezelése amit a H.pylori, alapvető. A fájdalmak természetes szerekkel való csökkentése, a stressz kiiktatása az életünkből, a munka és a pihenés egyensúlyban tartása egy egészségesebb, boldogabb életet eredményez. Egy kiegyensúlyozott, többnyire lúgos étrend segíti a szervezetet erővel feltölteni, energizálni és optimális működést biztosít.

Amit mi ajánlunk

Sokan szenvednek már az állandó gyulladások nem kívánt hatásaitól és segítségre van szükségük. Mint már említettem, az ízületi gyulladás, csontritkulás, krónikus fájdalom tartós gyulladás eredménye. Ezeket a problémákat minél természet-közelibb gyógymódokkal kezeljük, annál jobban óvjuk az emberi szervezetet. Az AntiDur termékcsalád követi a természetes gyógyszerek alapelveit és természetes módon csökkenti az izom, ízületi vagy csont fájdalmakat. Mindössze a növények és illóolajok erejével. Az AntiDur gyógyszerkészítményeket külsőleg kell alkalmazni ezért sincsenek nemkívánatos mellékhatásai. Az AntiDurban lévő hatóanyagokat a bőrre kell felvenni, így fokozatosan szívódnak fel és csökkentik a fájdalmat, a gyulladást, és okoznak lehetséges gyors enyhülést. A háromféle AntiDur karbantartja az egész mozgásszervi rendszert, és kellemes lazító érzést, kikapcsolódást biztosít egy egészséges élethez!