Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Efectele negative ale inflamației asupra sănătății tale

Efectele negative ale inflamației asupra sănătății tale


Publicat în: 2016-02-26
Știți ce au în comun bolile de inimă, cancerul, artrita și boala Alzheimer? Inflamația persistentă în organism. Știați că inflamația este principalul vinovat al semnelor vizibile de îmbătrânire? Inflamația este un cuvânt extrem de folosit în zilele noastre și pe bună dreptate. Oricine reușește să reducă semnificativ inflamația se simte imediat mai tânăr, mai energic și scade riscul apariției multor boli cronice.

Ce este inflamația?

Inflamația este răspunsul organismului la stres provenit fie din stilul de viață, din dietă sau din mediul înconjurător. Atunci când răcești inflamația se manifestă sub formă de febră. Corpul se încălzește pentru a elimina mai ușor virusul care îl invadează. Acest tip de inflamație este unul bun, cu efecte dorite, normale și utile. Însă, inflamația modernă, cronică, fără simptome evidente dar care persistă ani de zile în organism distruge echilibrul intern și face mult rău. Atunci când ești expus constant la inflamație devii susceptibil la boli cronice și îmbătrânire.

Care sunt cauzele inflamației?

Mulți specialiști cred că inflamația este dată de infecții minore cu bacterii, fungi sau virusuri, infecții care nu dau simptome evidente și care prin urmare nu sunt tratate. De exemplu aproximativ 50% din populația adultă de peste 55 de ani este probabil infectată cu Helicobacter pylori bacteria cauzatoare de ulcer. Inflamația nu este dată însă numai de bacterii și virusuri. Multe alergii alimentare nu dau simptome evidente dar cauzează constant inflamație. Dezechilibrele florei intestinale prin lipsa de bacterii bune sau prin infecții fungice nedetectate nu sunt mereu evidente însă cauzează inflamație. Stresul emoțional, psihologic sau fizic crește nivelul de cortizol și nivelul inflamației din organism.

Efectele inflamației pe termen lung

Simptomele inflamației persistente includ: semne vizibile de îmbătrânire, candidoza, diabetul, bolile de inimă, osteoporoza, artrita, durerea cronică, acneea, psoriasis, infecțiile tractului urinar, tensiunea arterială, cancerul și infecțiile frecvente cu bacterii, fungi sau virusuri.

Cum reducem inflamația

Reducerea inflamației se poate face printr-o întoarcere la principiile de bază ale unei vieți sănătoase. Un program intens de detoxifiere urmat de o dietă de întinerire și energizare poate reface echilibrul distrus al organismului. Tratarea infecțiilor persistente precum cea cu H.pylori este o prioritate. Utilizarea plantelor pentru tratarea durerilor, eliminarea stresului și stabilirea unui program adecvat de muncă și odihnă contribuie la o viață mai sănătoasă și mai fericită. O alimentație echilibrată, predominant alcalină, ajută organismul să-și refacă forțele și să revină la starea inițială de bine.

Recomandarea noastră

Multe persoane suferă deja de efectele nedorite ale inflamației persistente și au nevoie de ajutor. Așa cum am amintit, artrita, osteoporoza, durerea cronică sunt rezultatele inflamației persistente. Remediile pentru aceste probleme trebuie să respecte organismul uman și să-i ofere un ajutor cât mai aproape de natură. Gama de produse AntiDur respectă principiile naturale și poate reduce durerea musculară, articulară sau osoasă numai cu ajutorul plantelor și uleiurilor esențiale. Remediile AntiDur se utilizează extern și nu au efecte secundare nedorite. Substanțele active se aplică pe piele și sunt absorbite treptat reducând durerea, inflamația și cauzele afecțiunii acolo unde este posibil. Cele trei tipuri de AntiDur au grijă de sănătatea întregului sistem musculo-osos și vă oferă o senzație de relaxare plăcută atât de necesară unei vieți liniștite!