Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Négy lépésben a nagyobb péniszért

Négy lépésben a nagyobb péniszért


Dátum: 2016-03-01
A pénisz méretében tartós növekedést csak kitartással és következetességgel érhetsz el. Mindig tartsd szem előtt, hogy ez egy maraton és nem sprintfutás. Egyes módszerek azonnali, látható növekedést eredményeznek, másokkal hónapokig kell várni, hogy a hosszúság és vastagság-beli növekedés bekövetkezzen. A kitartás és a várakozás azonban megéri, hisz a változás valóban lényeges, és ez a fontos. Az a pár centi amit a hosszúságban elérsz, azzá a férfivá tehet, aki mindig is lenni szerettél volna.

Sok tökmag

Kevés ember tudja, hogy milyen jelentős mennyiségű, erős tápanyagot tartalmaz a banális tökmag. A foszfor segíti az egészséges libidót és a szexuális vágyat. Bárki, akinek merevedési zavara van, próbálja ki a foszfor erejét. A cink egy ásványi anyag, amely szabályozza a tesztoszteron kiválasztást, növeli a spermiumok termelődését, erősíti a magömlést. A magnézium serkenti a szervezet vérkeringését, kiváltképpen a péniszben. Ez a három tápanyag jelentős hatással lesz a szexuális életedre, és a jutalom: erősebb, keményebb és egyértelműen nagyobb erekciók.

Ginkgo biloba

A Ginkgo biloba serkenti a vérkeringést. Köztudott, hogy a vérbőség erősebb erekciót, nagy állóképességet okoz. Ha rendszeresen szeded a Ginkgo bilobát tartalmazó étrend-kiegészítőket, egy idő után nagyobb pénisszel és sokkal aktívabb szexuális élettel rendelkezel majd. Nagyon sok természetes pénisznövelő szer tartalmazza ezt azt a fantasztikus növényt, melyet először az ázsiai leleményesség, gyógyászat vezetett be az orvoslásba.

Szabadulj meg az úszógumitól

Ha sikeresen ledolgozod a hasi zsírt, egészségesebb leszel, de leginkább láthatóan nagyobb lesz a péniszed. Hogyan? Nagyon egyszerű. A hason lévő zsír lelóg, és takarja a pénisz valódi méreteit. Ez nem egy optikai csalódás hanem nagyon is valós tény. Hiába van megfelelően nagy péniszed, ha a valóságban nem látszik teljes szépségében. Ezen felül, a hasad megakadályoz abban, hogy rendesen behatolj a partneredbe. A behatolás mélysége csökken, a mozgás lusta lesz és úgy érzed megfosztottak a férfiasságodtól. Mindez a lelógó hasi zsír miatt.

Nyírd vissza a fanszőrt

Legtöbb esetben, a hosszú, bozontos fanszőr rejti el a férfi igazi méreteit. Ha a fanszőrt hagyjuk elnőni, a bozontban minden kisebbnek és jelentéktelenebbnek tűnik. Nagyon sok pornószínész is vissza nyírja a fanszőrt. Ezt te is megteheted: akár részben, akár teljesen. A lényeg, hogy ne rejtsd el a valódi méreteidet, és vizuálisan ne hozzon előnytelen helyzetbe. Meglepődve fogod tapasztalni, hogy nagyon kevés szőrt kell eltávolítanod ahhoz, hogy a péniszed nagyobbnak mutasson, és altájon jobban nézz ki. Ez magával hozza az aktívabb szexuális életet is.

Amit mi ajánlunk

Ha szükségét érzed egy megfelelő, tartós és figyelemreméltó méretváltozásnak, a MaxMed a ProSolution Pills természetes kapszulákat ajánlja. A kapszulák cinkkel kombinált számos növényi, gomba és tengeri alga kivonatot tartalmaznak, melyek nagyon hasznosak az egészségre, serkentik a vérkeringést és ezáltal növelik a pénisz méretét. Akár 6 centiméternyi hosszanti növekedéssel és vastagság-beli változással büszkélkedhetsz majd amellett, hogy a magömlés fölött teljes ellenőrzést élvezel és erősebb orgazmusaid valamint nagyobb érzékenységed lesz a fizikai ingerekre. A ProSolution Pills erősíti az egészséget, a szexuális örömöt, és különösen a férfiasságot valamint a magabiztos fellépést. Kezdd el használni még ma és figyeld a változást!