Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed 4 lucruri pe care trebuie să le faci pentru a avea un penis mai mare

4 lucruri pe care trebuie să le faci pentru a avea un penis mai mare


Publicat în: 2016-03-01
O creștere durabilă a penisului necesită perseverență. E bine să reții că intri într-un maraton nu într-o cursă de viteză. Unele metode dau rezultate pe loc iar pentru altele trebuie să aștepți câteva luni pentru a observa o creștere în lungime și grosime. Efortul și așteptarea dau însă rezultate notabile iar asta contează cel mai mult. Cei câțiva centimetri în plus la lungimea penisului te vor ajuta să fii bărbatul pe care l-ai visat.

Mănâncă multe semințe de dovleac

Nu mulți oameni știu ce nutrienți puternici se ascund în aparent banalele semințe de dovleac. Fosforul promovează dorința sexuală și un libido sănătos. Oricine are probleme de erecție trebuie să încerce puterea fosforului. Zincul este un mineral care reglează secreția de testosteron, crește producția de spermă și puterea de ejaculare. Magneziul stimulează circulația sângelui în organism și implicit la nivelul penisului. Acești trei nutrienți vor avea un impact major asupra vieții tale sexuale iar ca răsplată vei avea erecții mai puternice, mai dure și evident mai mari.

Consumă Ginkgo biloba

Ginkgo biloba stimulează circulația sângelui. După cum bine știi, un flux puternic de sânge înseamnă erecții masive și virilitate maximă. Oricine alege să ia regulat și pe termen lung suplimente de Ginkgo biloba va avea într-un final un penis mai mare și o viață sexuală mult mai activă. Multe produse naturale pentru creșterea dimensiunilor penisului conțin și acest ingredient fantastic provenit din înțelepciunea și medicina asiatică.

Scapă de grăsimea de pe burtă

Dacă reușești să elimini cu succes grăsimea abdominală vei fi mai sănătos dar mai ales vei avea un penis vizibil mai mare. Cum? Foarte simplu. Grăsimea de pe burtă atârnă și acoperă adevăratele dimensiuni ale penisului tău. Nu e o iluzie optică e un fapt foarte real. Poți să ai un penis destul de mare în realitate însă nu va putea fi observat în toată splendoarea din cauza burții. În plus, burta te împiedică să-ți penetrezi partenera la capacitate maximă. Adâncimea de penetrare scade, circulația este leneșă iar tu se simți lipsit de virilitate tocmai din cauza grăsimii abdominale.

Elimină excesul de păr pubian

Părul pubian ascunde de multe ori adevăratele dimensiuni ale penisului. Atunci când o mare parte din penis este ascunsă de excesul de păr totul pare mai mic și mai neînsemnat. Multe staruri porno aplică această metodă. Poți elimina tot părul sau doar o parte. Important e să nu stea în calea dimensiunilor tale reale și să nu te dezavantajeze vizual. Vei fi uimit de cât de puțin păr trebuie să elimini pentru a avea niște dimensiuni considerabil mai mari și o viață sexuală mult mai împlinită.

Recomandarea noastră

Dacă simți nevoia de o creștere adecvată, durabilă și observabilă a dimensiunilor penisului noi îți recomandăm capsulele naturale ProSolution Pills. Capsulele conțin zinc în combinație cu multe extracte din plante, ciuperci și alge marine foarte benefice pentru sănătate, circulația sângelui și creșterea dimensiunilor penisului. Te vei putea mândri cu o creștere de până la 6 centimetri în lungime și o creștere mare în grosime plus ejaculări controlate, orgasme mai puternice și sensibilitate mai mare la atingere. ProSolution Pills este un produs pentru sănătatea organismului, pentru sănătatea și plăcerea ta sexuală și mai ales pentru încrederea ta în bărbăția și virilitatea proprie. Pornește la drum chiar astăzi și observă rezultatele!