Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin 7 ok amitől a nagy mellek fantasztikusak

7 ok amitől a nagy mellek fantasztikusak


Dátum: 2016-03-10
A nagy mellű nők állandóan panaszkodnak a kényelmetlenség miatt. Ennek ellenére, biztos vagyok benne, hogy kebleiket nem cserélnék egy számmal kisebbre. Miért? Mert egy telt keblű nő mindig mesésen néz ki. Ha szeretnéd te is növelni melleid méretét, a MaxMed mindig a természetes utat ajánlja. Komoly okokra van szükséged, hogy rávedd magad a változásra? Íme a tökéletes kerek keblek 7 előnye.

A mellek szépek

Közepesek, vagy nagyok, a mellek mindig különleges vonzalommal bírnak. Finom tapintású, bársonyos bőr, rózsaszínes, barnás árnyalatokkal, finom puha párna hatását kelti. Ki ne akarna állandóan ilyen pihe-puha vonzó dolgokat? A nagy melleket a nőiességgel, az érzékiséggel, a szerelemmel, szenvedéllyel asszociáljuk. Csodálkozik ezek után valaki, hogy a férfiak mindig ilyen kerekded szépségekre vágynak?

Úgy nézel ki, mint egy istennő

Hosszú időn keresztül, az emberiség szépségideálját a nagy mellű, hosszú, formás combú nők testesítették meg. Ha jobban belegondolunk, a festmények görög istennői, királynők és hercegnők, mind telt idomokkal, kerek keblekkel vannak ábrázolva. Mikor nem értékelték a szép nagy kerek melleket?

Fantasztikus dekoltázs erőfeszítés nélkül

Nem szeretnél te is mélyen kivágott ruhákat hordani, anélkül, hogy a hiányosságaidra kellene gondolj? Egy telt keblű nő mindig előnyt élvez, hisz bármilyen ruha, bármilyen mély dekoltázsát kitölti. Felvette és kész, tökéletesen áll minden. Nem kell soha többet lemondanod egy ruháról csak azért, mert hiányos a dekoltázsod.

Kedvesed kedvenc játékai

Említettem már, hogy a férfiak bolondulnak a nagy mellekért? Tudtad már, gondolom. Ezek a kedvenc játékaik. Téged ezek a játékszerek érzékivé, és örömtől mámorossá tesznek.

Nagy mellek mint tökéletes kiegészítők

Nincs többé szükséged trükkökre, hogy növeld a kebleid méretét. Nincs többé szükséged nagy medálokra, színes gyöngyökre, hogy eltereljék a figyelmet a lapos dekoltázsról. A nagy melleknek nincs szükségük nagy kiegészítőkre. A nagy mellek bármikor bevonzzák a tekinteteket és rád irányítják a figyelmet. Rád, az érzéki, szép és kívánatos nőre.

Érzékiség korlátok nélkül

Elrejtve a blúz alá, vagy szem előtt hagyva egy zavaróan mély dekoltázsban, a nagy mellek mindig vonzzák a figyelmet. Néha a nőket zavarja a túlzott figyelem, de titokban nagyon is élvezik. Ez egy öröm, ha van mit megmutatni. Jól érzed magad a bőrödben, mint magabiztos hódító. Kihúzod magad, tekinteted előre szegezed és büszkén sétálsz a világban: megtaláltad a helyed benne.

Együtt

A tény, hogy össze tudod préselni a telt kebleid a tükör előtt, rendkívül jó érzéssel tölt el: vonzónak és szépnek érzed magad. Ez minden nő morálját emeli és minden férfinak instant erekciót okoz.

Amit mi ajánlunk

A mellek növelése minden olyan nő titkos és elérhetetlen vágya, akit a természet nem áldott meg nagyobb mellekkel. A megoldás létezik és nagyon egyszerű. A fitoösztrogént tartalmazó BreastMax kapszula minden nő melleit 1-2mérettel megváltoztathatja. Emellett a fitoösztrogén tiszta egészség! Egy BreastMax kezelés helyreállítja a nők hormon háztartását, csökkenti a menstruáció és menopauza okozta kellemetlen tüneteket, véd a mellrák kialakulásától, védi a húgyutakat és a szaporítószervek egészségét. A BreastMax 100%-ban természetes és biztonságos. Minden nőnek javallott, aki egészséget és szépséget akar egyetlen kapszulában! Vigyázz magadra a BreastMax fitoösztrogénjeivel!