Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed 7 motive pentru care sânii mari sunt fantastici

7 motive pentru care sânii mari sunt fantastici


Publicat în: 2016-03-10
Femeile cu sâni mari se plâng mereu din cauza lor. Cu toate astea, nu cred că i-ar schimba cu o mărime mai mică pentru nimic în lume. De ce? Pentru că o pereche de sâni mari arată într-adevăr fabulos de bine în orice situație. Dacă vrei să-ți mărești sânii cu câteva mărimi noi recomandăm întotdeauna calea naturală. Ai nevoie de motive serioase pentru a trece la treabă? Iată 7 avantaje ale unei perechi de sâni perfecți!

Sânii sunt frumoși

Medii sau mari, sânii au o atracție aparte. Pielea fină, catifelată, în nuanțe de roz și maroniu, senzația de pernuță caldă și moale la atingere, cine nu iubește astfel de lucruri? Sânii înseamnă feminitate, plăcere, dragoste și pasiune. Se mai miră cineva că toți bărbații sunt doritori de astfel de frumuseți?

Semeni cu o zeiță

Multă vreme, idealul de frumusețe al omenirii a fost femeia cu sâni mari și coapse bine conturate. Zeițele grecești din picturi, reginele, prințesele toate au sâni voluptoși dacă stai să te gândești. Când n-au fost sânii mari frumoși și apreciați?

Decolteu fantastic fără efort

N-ai vrea să porți decolteuri adânci fără să te gândești că n-ai cu ce le umple? O femeie cu sâni mari are mereu un avantaj. Orice rochie, oricât de decoltată, arată minunat. Te îmbraci și gata! Totul vine perfect! Nu trebuie să mai spui niciodată nu unei rochii pentru că ai sânii prea mici pentru decolteu.

Iubitul tău are cu ce să se joace

Am zis deja că bărbații sunt înnebuniți după sâni mari? Știai asta deja. Sunt jucăriile lor favorite. Iar pe tine te fac să te simți senzuală, ușor excitată de bucuria pe care o produci.

Sânii mari sunt accesoriul perfect

Nu mai ai nevoie de trucuri pentru un bust mai generos. Nu mai ai nevoie de pandantive mari cu care să ascunzi lipsa de sub rochie. Sânii mari nu au nevoie de accesorii. Sunt mereu gata să te arate lumii ca o femeie frumoasă, plină de farmec și de dorință ce ești.

Senzualitate fără limite

Ascunși sub bluză sau lăsați să se vadă într-un decolteu generos, sânii mari atrag atenția. Uneori, femeile se plâng de prea multă atenție însă în secret se bucură de ea. E o plăcere să ai ce arăta. Te simți bine în pielea ta, încrezătoare în abilitățile tale de cuceritoare. Îți vine să ții pieptul sus și privirea înainte și să te plimbi mândră prin lume.

Împreună

Faptul că poți să-ți presezi sânii unul de altul în timp ce te uiți în oglindă te face să te simți extrem de sexy și de frumoasă. E un lucru care ridică moralul oricărei femei (și provoacă erecție instantanee oricărui bărbat).

Recomandarea noastră

Mărirea sânilor e întotdeauna dorința secretă și greu de aplicat a femeii care nu are cu ce umple decolteul. Soluția există și e destul de simplă. Capsulele cu fitoestrogeni BreastMax pot crește cu 1-2 mărimi sânii oricărei femei. În plus, fitoestrogenii sunt sănătate curată! O cură cu BreastMax echilibrează balanța hormonală, reduce simptomele menstruației și menopauzei, protejează împotriva cancerului de sân și are grijă de sănătatea uterului, ovarelor și întregului aparat reproductiv. BreastMax e un produs 100% natural, sigur, recomandat oricărei femei care vrea sănătate și frumusețe în aceeași capsulă! Ai grijă de tine cu fitoestrogenii BreastMax!