Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Hepatitis C: hogyan védjük a beteg máj egészségét?

Hepatitis C: hogyan védjük a beteg máj egészségét?


Dátum: 2016-03-14
Sok hepatitis C-ben szenvedő beteg dönt, hogy megpróbálja a különböző alternatív gyógymódokat, hogy tovább csökkentse a gyógyszerek káros hatásait. A természetes kezelések, gyógymódok erősítik az immunrendszert, lassítják a betegség progresszióját, és javítják az életminőséget. Mivel a hepatitis C egyelőre nem gyógyítható, sem gyógyszeres sem alternatív kezeléssel, a kettő kombinációjával érhetjük el az egészségre gyakorolt legjobb eredményeket. Az alábbiakban néhány májfunkciót javító stratégiát és a betegség által érintett test egészségének fenntartását célzó praktikát mutatunk.

Szigorúan figyeljünk a testsúlyra

A normál testsúly fenntartása létfontosságú a máj egészségéhez. A hason lerakódó felesleges zsírszövet elkerülhetetlenül eléri a májat, kompromittálva az egészséges funkcióit. A májzsír gyulladáshoz, később májzsugorhoz, végül májcirrózishoz, a hepatitis c utolsó fázisához vezet.

A normál vércukorszint elengedhetetlen

A vérben lévő felesleges cukor gyorsítja a májzsugort, végül cirrózishoz vezet. Cukorbetegek szigorúan ellenőrizzék a vércukorszintet, hisz nagyon sok esetben például, a kettes típusú cukorbetegség szigorú diétával, és súlycsökkentéssel megállítható. A diabétesz és a metabolikus szindróma, drasztikusan csökkentik a hepatitis c elleni gyógyszeres és alternatív gyógymódok hatékonyságát.

Használjuk rendszeresen a szilimarint

A szilimarint, a máriatövis nevű növény aktív hatóanyagát, a tudomány régóta tanulmányozza, mint a hepatitis c elleni egyik alternatív gyógymód hatékony szerét. A szilimarin egy rendkívül jó antioxidáns, amely hatékony gyulladáscsökkentő és májvédő hatóanyag. Legújabb vizsgálatok kimutatták, hogy ez az aktív hatóanyag gátolja a vírus szaporodását, fejlődését és terjedését a szervezetben. A szilimarint gyakran ajánlják a gyógyszeres kezelés kiegészítőjeként, mivel hatékonyan kiegészítik egymást.

Figyeljünk a szervezet optimális D vitamin szintjére

Nagyon sok ember szenved D vitamin hiányban, anélkül, hogy tudomása lenne róla. Egy egyszerű laborvizsgálattal könnyen kimutatható a hiány. A hepatitis c-ben szenvedő betegeknél, a D vitamin hiánya gyorsítja a májzsugorodást, és a májgyulladást. Ennek ellenére a D vitamin kúrát, csak a kezelőorvos felügyelete mellett ajánlott elkezdeni.

Fogyasszunk kávét

Létezik néhány tanulmány, mely bizonyította, hogy azon hepatitis c-ben szenvedő betegek esetében akik rendszeresen fogyasztottak közepes mennyiségű kávét, ritkábban fordult elő májzsugorodás.

Ne fogyasszunk alkoholt

Hepatitis c-ben szenvedő betegeknél, nincs biztonságos alkohol szint vagy alkohol mennyiség, ami ne károsítaná a májat. Esetükben az alkohol fogyasztása gyorsítja a cirrózis, végül a májrák kialakulását. A dohányzás hasonlóan káros hatással bír.

Cink étrend-kiegészítők

A cink védi és javítja a májsejteket, ugyanakkor lényegesen csökkenti a májkárosodásra utaló májenzimek megnövekedett számát.

Amit mi ajánlunk

Sok hepatitis C-ben, rákban, cukorbetegségben, vagy más krónikus fertőzésben szenvedő beteg használja a CancerEx étrend-kiegészítőt. A CancerEx japán kutatók által intenzíven tanulmányozott shiitake gomba kivonatot tartalmaz. Ezek a kivonatok bizonyítottan erősítik az immunrendszert, energizálják a szervezetet, javítják a kedélyállapotot. Az immunrendszer védi a szervezetet a betolakodó fertőzésekkel szemben. A CancerEx segíti az immunrendszer védősejtjeinek szaporodását, ezáltal gátolja a vírus terjedését, a hepatitis c előrehaladását. A shiitake kivonat rendkívül erős antioxidáns májvédő és méregtelenítő. Védi a májsejteket, erősíti a májfunkciókat. A CancerEx erős alternatív kiegészítő gyógymód a krónikus és súlyos, ugyanakkor elterjedt fertőzés, a hepatitis c ellen. Használd rendszeresen ezt az étrend-kiegészítőt és örülj egy egészséges szervezetnek!