Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Kétségbeesett férfi voltam! Olvasd el a történetem!

Kétségbeesett férfi voltam! Olvasd el a történetem!


Dátum: 2017-02-21
A szex a mennybe repít, de van, hogy a pokolba ránt. Mondom ezt én, az a férfi akinek tökéletes párkapcsolata volt. Egy tüneményes nővel. Kapcsolatunk azonban idővel rémálommá vált. Rémálommá, amelyből együtt ébredtünk, mert őrülten szerettük egymást, és szerencsénkre megtaláltuk a tökéletes megoldást a minket sújtó problémára. Egyszerű és hatékony megoldást képzelj el.

Párommal, Antóniával, az egyetemi éveink alatt ismerkedtünk meg. A miénket nem mondanám szerelemnek első látásra, hisz Antónia már akkor gyönyörű nő volt, én magam azonban a visszahúzódó, szégyenlős fiatalember, nem is próbálkoztam nála. A sors azonban egymás mellé sodort, a kémia szinte azonnal működött. Az ágyban tökéletesen egymásra találtunk, a szerelem is kialakult közben. Idővel feleségül vettem, de a kémia és szenvedély továbbra sem tűnt el közülünk. Egészen addig, amíg egyik szeretkezésünk alkalmával, nem tudtam a csúcsra juttatni.

Azt a napot, mikor elmaradt a feleségem orgazmusa, sosem fogom elfelejteni. Tudtam, hogy a nők orgazmusa később következik be, de Antónia sosem tartozott közéjük. Nagyon hamar felizgult (még hamarabb mint én), az ágyban szenvedélyes volt mint egy anyatigris, és mély, gyakorta több orgazmusa volt. Nem problémázott, nem volt finnyás, nem bonyolította túl. Szeretkeztünk, elélveztünk. Hisz azért tettük, nem? Néha, csak az orgazmusa láttán a mennybe repültem, annyira felizgatott. Sosem volt fáradt  vagy stresszes a szexhez, hisz szeretkezéseink mindent feledtettek.

Az orgazmus nélküli szex üstökösként csapott az életünkbe: egy idő után kerülte a közelségem, ritkultak a szeretkezések. Ez a kegyetlen valóság. Megijedtem, próbáltam beszélni vele, de válaszok helyett hallgatásba és zárkózottságba ütköztem. Ajánlottam a párterápiát, amiről hallani sem akart, hisz - mint mondta - csökkent az igénye, már nem kívánja annyira.

Elvégeztette a kötelező vizsgálatokat, mindent rendben találtak. Ő egyre apatikusabb, én egyre frusztráltabb lettem. Az én egykori tigrisem, szomorú és depressziós kismacskává változott. Gyerekünk nem volt, azt sem hozhattuk fel a változás okaként: a hormonális változások, a kismamaság okozta stressz, depresszió sem jöhetett szóba. Egyszerűen már nem kívánta a szexet. Ritka szeretkezéseink is nagyon lerövidültek. Csak feküdt alattam és várta, hogy végezzek - ettől az én kedvem is elment. Nem akartam másik szeretőt, nem akartam válni sem. Csak az én vadmacskámat akartam visszakapni. Más nők helyett inkább megoldáson kezdtem törni a fejem. Nők által látogatott fórumokon keresgéltem, elolvastam több száz hozzászólást, véleményt, hozzánk hasonló helyzetben lévő emberek történeteit. Többféle terméket, étrend-kiegészítőt, természetes készítményeket vásároltam, míg egyik meghozta a várva várt hatást. Ez a Clitorin volt!!!

Bár kezdetben kategorikusan elutasította, hogy bármit is bevegyen, egy idő után érdeklődni kezdett az általam vásárolt termékek iránt. Egyiket sem ajánlottam figyelmébe, egyszerűen csak hazavittem őket. Hagytam, hogy Ő válasszon. Kipróbálta a Clitorint. Ez a készítmény egy nagyon összetett termék, hisz a benne lévő gyógynövények mellett, melyek a szexuális étvágyat serkentik, számos, az egészségre jótékony hatással lévő vitamint tartalmaz. Nem tudom miért a Clitorint találta megfelelőnek, de sosem kérdeztem, hisz amúgy is okosabb, mint én, többet tud a természet erejéről. Valamikor botanikát is tanult, de a kémia sem állt távol tőle.

Én a Clitorint ajánlom!

Ne gondolja senki, hogy a Clitorinnal minden problémánk egy csapásra megoldódott: két Clitorin kapszula nem fog sem csodát, sem varázslatot előidézni. Antónia egy hónapja szedte már a Clitorint, amikor ismét beszélgetni kezdtünk a problémánkról, majd fokozatosan próbáltuk ismét felfedezni egymást: testünk érzékeny pontjait, elfeledett vágyainkat. Azt hiszem három hónap folyamatos szedés után döntött úgy, hogy szünetet tart. Tény, hogy sokat vártunk, de fenekestől megérte: ez a termék visszaadta vággyal teli, szenvedélyes feleségem.

Köszönöm mindazoknak akik ezt a terméket egyáltalán megálmodták, remélem hozzánk hasonlóan, még nagyon sok emberen segít. A feleségemmel arra az elhatározásra jutottunk, hogy nem hagyja ki teljesen a Clitorin alkalmazását, hisz rájöttünk, hogy ez az apró készítmény számos olyan gyógynövényt és vitamint tartalmaz, melyek hathatós segítséget nyújtanak a szervezetnek. Egészség, mentál- és szexuálhigiéné szempontjából a Clitorin visszaadta a feleségem. Ne csüggedjetek, hisz létezik megoldás!!