Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Am fost un bărbat disperat! Iată povestea mea!

Am fost un bărbat disperat! Iată povestea mea!


Publicat în: 2017-02-21
Sexul te ridică, sexul te doboară. Vă spune asta un om care a avut o relație perfectă. Cu o femeie minunată. Relație care s-a transformat brusc într-un coșmar. Coșmar din care am ieșit învingători pentru că ne iubeam încă la nebunie și pentru că din întâmplare am găsit o soluție la problema noastră. O soluție simplă și eficientă.

Am întâlnit-o pe Antonia în facultate. N-a fost dragoste la prima vedere pentru că ea era o tipă mișto iar eu eram genul timid și retras care nu se dă la fete care nu-s de nasul lui. Dar soarta ne-a adus împreună. Iar chimia dintre noi s-a dovedit perfectă. Ne potriveam de minune în pat și ne-am îndrăgostit nebunește unul de altul pe parcursul timpului. Ne-am căsătorit și am avut aceeași relație pasională și plină de scântei până într-o zi.

Ziua în care ea n-a mai avut orgasm n-am s-o uit niciodată. Știam că femeile nu ajung repede și mereu la orgasm dar Antonia nu era deloc genul. Se excita repede, mai repede decât mine. Făcea dragoste ca o tigroaică în călduri și avea orgasme la greu. Fără probleme. Fără mofturi. Partida și orgasmul. Uneori avea niște orgasme fenomenale iar eu eram în al nouălea cer. Nu conta cât de obosită sau cât de stresată era. Făceam sex și uita de toate.

Partidele fără orgasm au devenit o realitate crudă pentru ea și pentru mine. Apoi a început să mă evite din ce în ce mai mult. M-am speriat. Am încercat să discut cu ea dar s-a închis și a refuzat să mai comunice. I-am sugerat să mergem la terapeut dar n-a vrut. Tot ce putea să-mi spună era că nu mai simte nevoia de sex. Pur și simplu.

De voie de nevoie și-a făcut niște analize dar n-a ieșit nimic în neregulă. Eu eram frustrat, ea era apatică. Tigroaica mea a devenit o femeie tristă și deprimată. N-aveam copii așa că nu puteam pune nimic pe seama schimbărilor hormonale sau a stresului cauzat de mămicie. Pur și simplu nu mai avea poftă de sex. Mai făceam câte o partidă dar se termina rapid pentru că îmi pierdeam erecția când o vedeam că stă pe pat ca o scândură și așteaptă să termin. Nu-mi doream o amantă. Nu voiam să divorțez. Nu căutam sex cu altcineva așa că m-am apucat să găsesc o soluție. Am intrat pe grupuri de femei și am citit sute de pagini de comentarii, povestiri asemănătoare cu situația noastră. Am cumpărat vreo 10 feluri de suplimente, ierburi și alte minuni iar una s-a dovedit eficientă. Clitorin!!!

Deși la început a refuzat categoric să ia vreo pastilă după un timp am văzut că Antonia mea mai arunca câte o privire pe ce mai cumpăram eu. Cumpăram tot felul de suplimente și le puneam într-un dulăpior. Nu-i sugeram să le ia. Am lăsat-o pe ea să aleagă. Și a început cu Clitorin. Clitorin e un supliment complex. Are în compoziție și plante pentru stimularea apetitului sexual și vitamine esențiale pentru sănătate. Nu știu de ce a început să ia Clitorin dar oricum ea e mai deșteaptă decât mine și știe mai multe despre plante. A studiat botanica și chiar se pricepe la chimie.

Recomand Clitorin!

Să nu creadă cineva că Antonia și-a revenit după două capsule de Clitorin. Nu e nimic magic și miraculos. Nu există așa ceva când vorbim de chestii delicate precum sexul. A luat capsulele cred că vreo lună timp în care am și redeschis comunicarea dintre noi. Am început să redescoperim treptat, ușor, fără presiune, plăcerea de a ne atinge și de a ne vedea unul pe altul. A luat Clitorin vreo 3 luni per total apoi a decis să facă o pauză. Cert e că pastiluțele astea au ajutat-o să redevină pasională, dornică, fericită și să aibă orgasme. Eu le mulțumesc celor care le-au creat și sper să ajute cât mai multă lume! Noi vom continua cu Clitorin încă ceva vreme pentru că sincer, cred că plantele și vitaminele ajută enorm organismul atât din punct de vedere al sănătății cât și din punct de vedere mental și sexual! Nu vă descurajați! Există soluții!