Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Egyedül a kínos csendben

Egyedül a kínos csendben


Dátum: 2017-05-17
Ismered az érzést amikor nem úgy sikerül a betervezett együttlét ahogy szeretnéd? Mindez kimondottan a te hibádból, mert nem voltál elég figyelmes és túl hamar lett túl jó neked?

Ilyenkor bármire hivatkozhatsz, a lényegen mit sem változtat. Nem felsültél, hanem elmentél túl korán. Utána jön a kissé kínos feszengés, a szabadkozás és partnered részéről, az “ugyan drágám, nincs semmi gond”. Közben meg kedvesed szemében látod a csalódottságot. Ilyesmi bárkivel előfordulhat, a legjobb ha szembenézel vele. Segítek, olvass tovább.

Vegyük szépen sorban: azonosítsuk a problémát

Mit tehetsz mikor azt érzed, hogy kis segítségre, erősítésre lenne szükséged, hogy elnyújtsd és megerősítsd az együttlétet? Ilyenkor gondold át, mi okozhatta a jelenséget: stressz, fáradtság, dekoncentráció, zavar, feszengés, szorongás. A felgyorsult életmód befolyásolja a libidót. Próbálj meg többet pihenni, tartsd a munkát az irodában, otthon a kedvesedre koncentrálj. Nem kell azonnal a legsötétebb forgatókönyvet elővenni.

Elmentél? Elmentem…..

Mit tegyél ha korai volt a magömlés, ami egyébként nem jellemző rád? Mindenek előtt vegyél tudomást róla. Valami van a hátterében. Kedveseddel beszéljétek meg, semmiképp ne tegyél úgy mintha ez a legtermészetesebb dolog lenne, hisz nem fogja érteni mitől lettél ilyen “tuskó”. Ha ő is a figyelmes szeretőhöz van szokva, elvárja, hogy ebben a helyzetben is maradj férfi és vállald fel, hogy ez bizony nem úgy sült el, ahogy szerettétek volna. DE, nem világvége, hisz a nők sokszor többre értékelik a gyengédséget, simogatásokat, szerelmes szavakat, mint az aktust magát.

Mit NE tegyél

Ha egyedül maradsz a kínos csendben, ne vádaskodj: se magad, se őt ne hibáztasd. Kár lenne egy jól felépített kapcsolatba bevonni az ex-szeretők teljesítményét és azok összehasonlítását a sajátoddal. Ezzel csak kiborítanád a kedvesed. Ne fordulj magadba - inkább ajánld fel, hogy kárpótlásul kérhet valamit. Ezalatt a te erőd is visszatér, ismét bevetésre kész leszel.

Hogy gyere ki jól ebből?

Tudom, ha tőled függne, azonnal aludni térnél, megpróbálva elfelejteni a történteket. Ezzel azonban azt az érzést erősítenéd benne, hogy nem számít vele mi van. Figyelj rá, maradj a humoros, vagány pasi, akibe bele szeretett. Járj a kedvében, masszírozd meg, érezze, hogy figyelsz rá és azt szeretnéd, ha neki is olyan jó lenne, mint neked volt. Bókolj, csempéssz egy kis humort a kialakult helyzetbe.

Ha a MaxMedet kérdezed

Ne trükközz és ne bízd a véletlenre: ha úgy érzed egy kis erősítésre, segítségre van szükséged, menj biztosra, próbálj ki valami olyant, ami több tízezer férfinak bejött már. Egy kis stressz, egy kis kialvatlanság, feszültség miatt azt érzed, hogy nem lesz olyan a teljesítményed, mint amihez partnered szokott részedről? Legyen kéznél a Sex Power: nem csak a merevedésedet segíti, de ellazít, elnyújtja az aktust és a mennybe repít mindkettőtöket. Ráadásul egy Sex Power kapszula hatása napokig tart. Tudod ez mit jelent? Kedvesed azt is elfelejti, hogy volt valaha félresikerült együttlétetek és csak a boldog összeborulások, vad éjszakák maradnak meg emlékezetében. Mit szólsz, a Sex Power megér egy próbát?