Loading
Prima pagină
Favorite 1
Contul Dvs
Revista MaxMed
0
Nu aveți niciun produs în coș!
LOGIN
Contul Dvs
Transport gratuit
Unde vedeți acest semn
Telefon: 0371-785.785
Program: Luni - Vineri 8:00-16:00
Info Prima pagină Next Revista MaxMed Next Singur în tăcerea de după

Singur în tăcerea de după


Publicat în: 2017-05-17
Din fericire, a fost una din acele partide: gemete, poziții de parcă ați fi editat Kama Sutra împreună și, la final, bine meritatele artificii ale unui orgasm simultan. Dar acum e liniște, atât de liniște încât auzi cum planta din geam e în plin proces de fotosinteză.

Ai vrea să umpli tăcerea asta cu orice, numai că-ți trec prin cap tot felul de banalități (Ai parcat bine mașina? Ești restant la întreținere?) de parcă toate prostiile din lume și-au dat întâlnire în gândurile tale. Să-i spui că o iubești? Parcă ar suna forțat, parcă ai fi obligat să-ți declari dragostea. Sau îi spui că e frumoasă? Nici asta nu pică bine, e ca și cum ar fi frumoasă doar pe moment. Îți și imaginezi următoarea întrebare: “Dar ieri cum eram?”. E un drum alunecos, preferi să te abții.

S-o luăm metodic

Ce faci când ai o astfel de dilemă? Există alternativa în care îi spui ce simți, cartea onestității aduce mereu bile albe. Problema e că primul lucru la care te gândești acum e că… ți-e sete. Dintre toate trăirile pe care ai putea să le experimentezi după o partidă de sex, tu te rezumi primitiv la faptul că ți-e sete, e ca și cum descărcarea de endorfine ți-a transformat materia cenușie în gem. Cum cea mai bună apărare e atacul, o întrebi la ce se gândește, înainte să te întrebe ea. “La tine!” vine răspunsul prompt, genial, care te lasă șah-mat din două cuvinte.

Știi ce să NU spui

În urma dialogului interior de până acum, ai găsit întrebările pe care nu le vei pune niciodată, cele referitoare la compararea performanței cu cea a “foștilor”, și asta din teama unui răspuns brutal de sincer. Curiozitatea nu-ți dă pace însă pentru că îți dorești un feedback pozitiv care să mai adauge o cărămidă la construcția stimei de sine, așa că încerci drumul diplomatic: “Sper că a fost la fel de minunat și pentru tine cum a fost pentru mine.” Parcă după o veșnicie, vine și răspunsul “Stai liniștit, a fost bine!” Doar bine? Of, știai tu că n-ar fi trebuit să întrebi lucruri delicate.

Și totuși, cum ieși din impas?

Dacă ar fi după tine, ai vrea să dormi, dar tocmai ai fost părtaș la un eveniment deosebit și ar fi insensibil să-i comunici asta. Sau să te uiți la TV, dar nici asta nu e cine știe ce romantic. Îți faci curaj și reușești să legi vreo două fraze: “Înainte de culcare, vrei să mâncăm ceva, în timp ce butonăm televizorul?” “Desigur, mă simt foarte bine când ai grijă de mine”, răspunde voioasă. Sesizezi momentul propice și adaugi cele două lucruri care te-au obsedat de la început, să-i spui că e frumoasă și că o iubești nespus. Toate bune, doar că data viitoare nu o să mai țină placa…

Recomandarea noastră

Încearcă un truc data viitoare când plănuiți o noapte fierbinte, înarmează-te cu o capsulă Sex Power, un ajutor fantastic care înlătură lipsa de inspirație. De ce? Pentru că Sex Power te ajută să fii gata pentru runda a doua mult mai repede, așa că nu mai trebuie să inventezi conversații geniale, surprinde-o cu partea a doua înainte să aibă timp să-ți evalueze prestația. O singură doză de Sex Power te pune în priză pentru următoarele câteva zile, iar o partidă neprevăzută e cea mai bună modalitate de a-i spune “bine ai venit acasă” după o zi stresantă la birou.