Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Sex sano in corpore sano

Sex sano in corpore sano


Dátum: 2017-12-07
Tetszik, nem tetszik, a média naponta bombáz szenzációs hírekkel: ki kit döntött meg, ki szabatta át magát (töltötte, pumpálta fel, szívatta le vagy botoxozta meg), egy átlagos pár heti rendszeres hálószoba mókája átlagban 2 alkalom, stb... Hoppá, mintha ez utóbbi érdekel: tényleg így lenne? Egy, a kollégák, barátok körében elvégzett diszkrét felmérés igazolja az olvasottakat: 2-3 alkalom hetente.

Mintha késztetést éreznél, hogy azonnal rácáfolj az átlagra: ezt muszáj lesz kipróbálnod, hisz nem marad más választásod. Az elhatározást tett követi: minden nap szexelni fogsz, egy teljes hónapon keresztül. Tudni akarod, hogy tested, szervezeted és az elméd hogy fogadja a kihívást. Kedveseddel tökéletes alanyok vagytok egy ilyen kísérlethez: nem vagytok már a kapcsolat elején, amikor naponta többször is egymásnak estetek, de a kapcsolatotok sincs kifulladva még teljesen, hogy már csak léteztek de nem éltek egymás mellett. Áldozd fel magad a tudomány

és a haladás oltárán, induljon a kísérlet. 1. nap - A kiscserkész

Illatos gyertyát gyújtasz, előkerül a tangós CD, kedvesed valami észvesztőt vesz magára, miközben te megbabonázva figyeled. A látvány annyira magával ránt, hogy szinte megfeledkezel róla, hogy ez egy kísérlet. Szerencsére testedben már zakatol az élet, bevetésre készen állsz. Rövid előjáték, majd jöhet a heverő, amit később felvált a fotel, azt meg elhagyjátok a puha szőnyeg kedvéért.

2. nap – The show must go on

Ki korán kel, aranyat lel - tartja az igazmondás. Sokan nagyon mélyről jutottak nagyon magasra. Te is lentről, a lábujjaktól kezdj és haladj szépen fokozatosan felfele. Lehet, hogy az elején kuncogni fog a kis játékodon, a végére viszont már a szomszéd fog figyelmeztetni, hogy kicsit hangosak vagytok.

8. nap – Gyors, de hatékony

A szexnek szentelt maraton folytatódik és mindketten az első helyen végeztek. Tény, hogy lelkesedés és gyakorlat kell hozzá, főleg, ha a napot bevásárlással kezditek. Ha a próbafülkében akartok szexelni, zárd magatokra az ajtót. Előtte azonban vigyél magaddal több kiválasztott ruhát (az alibi kedvéért), ne csapj zajt a vetkőzéssel és fojtsátok vissza a kéjes nyögéseket. Annyit tartson, mint egy focimeccs szünete, ha betaláltál, nyert ügyed van.

16. nap – Segédeszközök

Szólsz neki, hogy ma hármasban lesztek és előhúzod apró, csendes de nagyon virgonc játszótársad: úgy vibrál, mint egy hangvilla, a végén kedvesednek már dalolni is kedve kerekedik. A hetedik mennyországba érzi magát, majd felébred benne a vadmacska. Cserébe a kedvességedért úgy megbüntet ahogy annak idején kedvenc tanár nénid, mikor rajtakapott, hogy elpuskáztad a házi feladatot. A szomszéd már veri a csövet, mert levertétek az ő éjjeli lámpáját is. Hajnali háromkor.

24. nap – Legfontosabb mellékhatások

Sokkal erőteljesebbnek érzed magad, mintha nem is lennél annyira lusta és a 35-ik mellső fekvőtámasz is könnyebben menne az utóbbi időben. Viselkedésetek jó irányba változott, minél többet szexelsz, annál optimistább vagy. Azonban a legfittebb szervezetnek is vannak határai, a készletek merülésével tested már nem úgy reagál, ahogy szeretnéd. Viszont ha maratonban vagy, nem lehet megállni, ha győzni akarsz: ilyenkor jól jön két PoteMax kapszula. Megszabadít a stressztől és fáradtságtól, hatása, mint egy erős afrodiziákumé.

A mézeshetek utolsó napja

Mióta a kísérletet megkezdtétek, mintha ösztönösebben reagálnátok egymásra, mint az állatok: pillantásokkal kommunikáltok, érintésekből tudjátok és tudatjátok, hogy mi következik. Győződj meg róla, hogy ha a vadmacskát felébresztetted, mindig készen állj a bevetésre: vedd be ügyesen minden reggel a két PoteMax kapszulát. Így bármire vetemednétek napközben, kedvesed visongva végzi. Ha este egy konyakkal fokoznátok a hangulatot, tedd meg bátran: a PoteMax hatása ettől nem gyengül. Dinamikus és optimista maradsz, a szexuális életed pedig beteljesült lesz, mint egy álom, amiből már sosem akarsz felébredni.