Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Sex sano in corpore sano

Sex sano in corpore sano


Publicat în: 2017-12-07
Vrei, nu vrei, mass media te bombardează în permanență cu tot felul de informații, cine cu cine s-a mai culcat, cine și-a mai pus silicon și cine l-a dat jos, un cuplu face sex, în medie, de două ori pe săptămână... Opaaa, parcă știrea asta îți trezește interesul. Așa să fie? Un sondaj discret printre amici și colegii de la birou îți confirmă așteptările, media este de două-trei ori pe săptămână.

Deja te simți provocat, parcă nu ți se lasă nici o alternativă și trebuie să recurgi la un experiment: o lună de sex zilnic, pentru a vedea cum reacționează organismul și psihicul la provocare continuă. Iar tu și prietena ta sunteți foarte potriviți, nu mai sunteți nici la început, când descoperi cu lăcomie fiecare micron de piele, dar nu ați ajuns nici la blazarea cuplurilor ce conviețuiesc de 20 de ani. Așa că, de dragul științei și al progresului, te apuci de treabă.

Ziua 1 - Pionieratul

Aprinzi o lumânare parfumată și pui un CD cu tango clasic, ea își schimbă preocupată hainele, în timp ce tu o privești halucinant. Mintea ta, captivată de tentații vizuale, aproape că a uitat că e un experiment, noroc că alte părți ale corpului sunt deja la datorie. După o negociere scurtă de teritoriu, noaptea începe pe canapea, care e părăsită în favoarea fotoliului, care e abandonat pentru covor: mai mare, mai moale, mai natural.

Ziua 2 – The show must go on

Cine se scoală de dimineață, departe ajunge. Proverbul spune adevărul, mulți au pornit de jos și au ajuns foarte sus. La fel și tu, începi de la degetele de la picioare și îți urmezi drumul. Chiar dacă la început ea scâncește ușor, la sfârșitul partidei realizezi că îți bate în țeavă vecinul de jos.

Ziua 8 – Rapid dar eficient

Maratonul sexual continuă și amândoi ieșiți pe primul loc. Cert e că îți trebuie antrenament și entuziasm, chiar dacă ziua începe la cumpărături. Când faci sex în cabina de probă a unui magazin de modă, trage bine perdeluța, ia cu tine mai multe umerașe (ca să ai un alibi), fii atent să nu izbești catarama curelei de pereți și să îți reprimi gemetele. Durează cât pauza unui meci de fotbal, iar în final ești marele câștigător.

Ziua 16 – Cu mici ajutoare din recuzită

Îi spui că în această seară veți fi trei și scoți micul tău cadou: prietenos, nu vorbește mult, în schimb vibrează ca un diapazon până te face să cânți. Ea e în al nouălea cer, dintr-o dată se trezește în ea latura de femeie sălbatică, nestăvilită, care te pedepsește ca pe un școlar cu tema nefăcută. Din nou vecinul bate vehement în țeavă pentru că a căzut veioza pe podea. La trei dimineața.

Ziua 24 – Efecte secundare principale

Te simți mult mai tonic în ultima vreme, parcă ai mai scăpat de lene și treci mai ușor de a 35-a flotare. Atitudinea ta s-a schimbat în bine și cu cât faci mai mult sex, cu atât ești mai optimist. Însă și cel mai în formă organism are limitele sale și nu îți răspunde mereu cum ți-ai dori, iar dacă ți-ai propus un maraton sexual din care să ieși învingător, știi că două capsule de PoteMax te scapă și din cea mai neplăcută situație, alungă orice urmă de stres și sunt un adevărat afrodiziac.

Ultima zi din Luna de lapte și miere

De când cu experimentul, trăiești mai animalic (în sensul bun) fiecare senzație, vă înțelegeți din priviri, iar când zâmbește ușor distrasă și te atinge aparent întâmplător pe coapsă, știi foarte bine ce va urma. Fii sigur că nu o dezamăgești și fă-ți o obișnuință din a lua cele două pastile de PoteMax dimineața la prima oră, pentru a fi pregătit pentru orice exercițiu de imaginație. Fii liniștit, PoteMax nu interacționează cu un pahar ocazional de coniac asupra serii, dar te ajută să fii mai dinamic, mai optimist și cu o viață sexuală împlinită.