Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Mit nem szeretnek a nők

Mit nem szeretnek a nők


Dátum: 2018-03-16
Ahhoz, hogy tárt karokkal fogadjon be az életébe (és ezáltal az ágyába is), nem árt, ha amellett, hogy tudod mit szeret, tudod azt is, hogy mi az amitől könnyen kiborul. Kerüljük el a találgatásokat, feltételezéseket és mondjuk ki feketén, fehéren: mik azok a dolgok, amiktől minden nő könnyen kibukik, türelmét veszti, dühbe gurul... ne folytassuk. Már olvasni is rossz, viszont nem árt ezekről tudni. Akár kalandot, akár valami hosszú távú, komoly dolgot tervezel.

”Dalma vagyok, nem Diana!”

Munkahelyen más néven szólítani valakit, egyszerű és bocsánatos bűn. Ágyban, szex után más néven szólítani a nőt, aki épp a mennybe repített, öreg hiba: a varázs szertefoszlik, a tündérből pedig könnyen sárkány lesz. Rájön, hogy annyira mindegy neked, milyen névvel illeted, hogy meg sem próbáltad megjegyezni a nevét, ergo nem tervezel hosszú távon. Innentől kezdve már nem érzi különlegesnek magát, a helyzet lassan drámába torkollik. Szóval, hogy mindezt elkerüld, légy kedves hozzá, jegyezd meg a nevét. Az egyiket legalább, a családneve még nem lényeg (nem a kezét akarod megkérni egyelőre). Hülyén is adná magát ha két kámaszutra fejezet között a családnevén szólítanád: ”Kovács, remekül érzem magam veled!”

Mutatkozz be!

Minden fontos vallomás, lényeges dolog előtte hangzik el: családi állapotod, egészségi állapotod, mit szeretsz a szexben, mik a preferenciák, stb. Ez lehet az útlevél a mennybe. Ezzel léphetsz be a mennyek kapuján. Önéletrajzot nem fog kérni, de nem árt, ha tud rólad alap dolgokat, te is róla. Ne az ágyban derüljön ki, hogy te az egészet lekötözve gondoltad, ostorral.

Aki keres, talál!

Olyan korban élünk, ahol a mosógép is számtalan gombbal rendelkezik, hisz egyre többet és többet tud. Az okos eszközök világában badarság lenne részedről azt feltételezni, hogy a nőn csak három gomb van: kettő a mellkasán és egy a csípője tájékán. Jegyezd meg már most, hogy a nőnek rengeteg erogén zónája van, szerte a testén! Mint a csíkok a zebra testén. Most itt a lehetőség elhagyni a járt utat a járatlanért, az új felfedezések érdekében. Lehet, hogy valami teljesen váratlanba botlassz!

Ez nem lóverseny!

Türelemmel felszerelkezve, az egót az ajtóban hagyva sok mindenre képes vagy: figyelj rá, figyeld a rezdüléseit, légy türelmes és kényeztesd az egész testét. Most a “ki-be-áll-kiszáll és vége” nem opció: figyelj az előjátékra, készítsd fel valami olyasmire, amit sosem felejt majd. Bolondítsd meg kicsit: légy érzéki és romantikus, máskor vadabb, domináns. Váltogasd a szerepeket, súgd a fülébe mit készülsz tenni vele.

Matracolimpia

Alig, hogy a hálószobába léptél, te a tettek mezejére lépsz: elkapod, durr bele a közepébe. Fentről, lentről, oldalról, hátulról - mintha váltófutásban lennétek. Azon kapod magad, hogy fejreállítva, széttett lábakkal és eltorzult arccal… kacag. Ez nem egy szexvilágbajnokság, nem kell azonnal célba érni és versenyezni se. Ne akarj egy egész gyakorlatsort belezsúfolni egy kellemes légyottba. Csak légy természetes és figyeld a reakciót. A nők nem szeretik, ha kérkedsz vagy többet mutatsz, mint amennyi vagy. A szexuális meglepetések sem az igaziak.

Mit nem szeretnek egyáltalán a nők?

Ha cserbenhagyják őket. Romantikus éjszakát ígérnek nekik, aztán kapnak 5 perc szenvedélyt és több óra szabadkozást és magyarázkodást. Ez épp olyan, mint amikor az ember beül egy egész estés szórakoztató filmre, aztán a film végetér még mielőtt a pattogtatott kukoricát egyáltalán megkóstolná. Ne te légy az, akit a barátnőivel kibeszél egy csésze kávé mellett. Ha tudod, hogy túl korán ellőnéd a csattanót, jóval előtte befutnál a finish-be, ne bízd a nagy bemutatót a véletlenre: legyen kéznél EjaControl, egy rögtönzött megoldás, ami megmenti az estét. Az EjaControl hatása egész napra kitart: késlelteti a magömlést, növeli az önbizalmad, így garantáltan kielégíted, amit hálás sikolyok kíséretében hoz a tudtodra. Az EjaControl teljesen természetes összetevőkből áll, hatékony és gyors, így emelt fővel ugorhatsz az ágyba, a karjába, a közös élvezetbe.