Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Ce urăsc femeile

Ce urăsc femeile


Publicat în: 2018-03-16
Pentru a putea fi primit cu brațele deschise în viața ei (și, implicit, în patul ei), ar trebui să știi nu numai ce îi place, ci și ceea ce detestă. Și ca să punem capăt speculațiilor, neînțelegerilor și erorilor, hai să vedem verde în față ce le displace femeilor cel mai mult, indiferent că e vorba de o relație de durată, sau doar de o aventură.

"Eu sunt Dana, nu Diana"

Când se întâmplă la servici, poate fi vorba de o simplă confuzie, însă când după o partidă amoroasă comiți această greșeală, lucrurile capătă proporții dramatice. Magia lasă loc dezamăgirii și ea realizează că e doar o aventură printre multe altele, nu se mai simte deosebită și ești în pragul dezastrului. Așa că ține minte, înainte să te urci în patul ei, măcar numele de botez, că în privința celui de familie există mai multă îngăduință. Oricum, e mai puțin probabil ca între două figuri de Kama Sutra să îi spui: "Mă simt minunat cu tine, Stanciu!"

Spune-i cine ești

Toate mărturisirile importante se fac înainte, starea civilă, de sănătate, relațiile și preferințele sexuale se declară la "vamă", înainte de a păși în cuibușorul de nebunii. Poate nu îți cere CV-ul, dar asta nu înseamnă că trebuie să-i ascunzi că ești logodit sau să afle abia în dormitor că îți place să fii biciuit.

Cine caută, găsește

Într-o epocă în care și mașina de spălat are o mulțime de butoane pentru că știe să facă de toate, tu îți închipui că femeia posedă doar trei "butoane": două pe piept și unul între coapse și, în consecință, te rezumi doar la astea. Ține minte că femeia are mai multe zone erogene, răspândite pe tot corpul! Ca dungile pe zebră! Așa că în loc să umbli pe cărări bătătorite, mai cercetează și împrejurimile, s-ar putea să obții senzații cu totul neașteptate.

Graba strică treaba

Înarmează-te cu răbdare, lasă egoismul la ușa dormitorului și depune puțin efort între așternuturi. Abandonează schema "înainte-înapoi, stop și ejaculare" și fii un înfocat fan al preludiului, masează-i întreg corpul cu opriri ocazionale în punctele cheie, trage-o ușor de păr și șoptește-i ce ai vrea să-i faci.

Olimpiada din pat

Abia ai intrat în camera de hotel, că ai și trecut la miezul problemei, schimbi frenetic poziție după poziție, că la un moment dat ea e cu picioarele în sus și cu capul în jos și pare că o umflă râsul. Nu ești la campionatele mondiale de sex și concluzia e evidentă, de la super la ridicol e doar un pas. Dacă încerci prea multe dintr-o dată, pierzi și ce ai, nu e nevoie să îți expui cu ostentație performanțele. Femeile nu suportă lăudăroșii și nici surprizele sexuale.

Și mai știi ce nu suportă femeile?

Să fie dezamăgite. Să se pregătească pentru o noapte fierbinte și să aibă parte de 5 minute de pasiune și restul serii pentru scuze. E ca atunci când te pregătești pentru un film super și -surpriză - scurt metrajul se termină încă înainte să îți începi porția de popcorn. Nu vrei să fii cel despre care discută șoptit cu prietenele lângă dozatorul de cafea. Dacă știi că ești în pericol de a finaliza partida cu mult înaintea ei, nu mai sta pe gânduri și tratează-te instant cu o doză sigură de EjaControl. Efectul suplimentului EjaControl te ține întreaga zi și te ajută să ai mai multă încredere în tine și să obții efecte garantate și gemete de plăcere din partea ei. Compoziția este naturală, efectul EjaControl este imediat și tu ieși cu capul sus - literalmente - din orice situație.