Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Szinglinapló

Szinglinapló


Dátum: 2018-03-30
Kikelsz az ágyból, visszafekszel, kikelsz újból. Elégedetten vigyorogsz, mert eszedbe jut, hogy ezt bármikor megteheted, hisz SZINGLI lettél. Csapsz egy kört a konyhában, készítesz egy gyenge rántottát, töltesz egy pohár gyümölcslevet, majd evés közben fejben megtervezed a következő napok csajmentes programjait.

Hétfő

Megúsztad! Nincs többé bevásárlás, WC ülőke lehajtás és örökös nyávogás: “szerinted meghíztam?” Ebből semmi nincs többé, mert szabad vagy. Igaz, kissé összezavar az új helyzet, de ha belegondolsz, hogy akár az ágyban is szotyizhatsz, a fiúkkal minden hétvégén kimaradhatsz és zúzhattok az éjszakában, nyoma sem marad a zavarnak. Becsajozni? Kizárt!

Kedd

Jól van, nem zsarol senki és a konyhában sokasodó mosatlan edényért sem harapja le senki a fejed. Elmosod később vagy holnap. Attól függ, mikor érsz egy újabb szintre az épp aktuális stratégiai játékban. Senki sem fog gyilkos pillantásokat lövellni feléd vagy szexszel zsarolni. Sőt, olvastad valahol, hogy a belgák az erjedt gyümölcsből is főznek sört. Lehet ideje lenne kipróbálni.

Szerda

Ma meccs van. Bajnokok ligája. Ha mostanáig nem lehetett, most már szabad az út: barátokkal közösen izgulhatjátok végig a mérkőzéseket, a sérüléseket, elcsalt gólokat és igazságtalan bírói döntéseket. Vagy megnézed, hogy az online tőzsde mit produkál. Senki sem szól bele. Ha már a Facebook-ot is átnézted és épp most írt egy elfeledettnek hitt barátnő, már veszélyben a függetlenséged. Inkább térj vissza a tőzsdéhez….

Csütörtök

Lehet, hogy beülnél egy filmre, de nincs kivel. A tőzsdézést leuntad… vajon a Facebook-os barátnő, aki olyan érdeklődő volt, épp mit csinálhat? Jól is néz ki, érdekesnek is tűnik, nem beszél folyton csak a cipőkről. De ha csak az lenne a témája is végighallgatnád. Izgalmas beszélgetni vele, mondjon bármit. De, megálljt parancsolsz: most nem fér bele új nő az életedbe. Ma a tv előtt vacsorázol.

Péntek

Meleg... nincs napkrémed a napsugarak ellen. Sőt az sincs, aki segítene bekenni a hátad. A gyümölcsös sör elhibázott ötletnek bizonyult, kénytelen vagy bevásárolni: rendes sör, szotyi, rágcsa és gyorsfagyasztott étel. Nem vagy egy ász a konyhában, így könnyen éhesen maradsz. Ma a Facebook-os vörös barátnő ismét előkerült és találkozni akar. Lecsaptad a laptop fedelét. Majd újra felnyitottad...

Szombat

Öt nap szex nélkül... Ma ismét beszéltél a Facebook-os lánnyal. Kittynek hívják: imád strandolni és remekül főz. Mi lenne, ha telefonszámot cserélnétek?

Vasárnap

Kitty felhívott, vár a parkban. Azonnal eszedbe jutott, hogy van még valahol néhány szem EjaControl otthon. Ez a múltkor is segített, hisz nélküle nem biztos, hogy az újdonság izgalma nem szólt volna közbe, hogy kibírd a szexmaratont. Akkor is egy új dolog kezdetén voltál, tele izgalommal: az EjaControl viszont segített helyt állni, derekasan teljesítettél. Kittyt is le fogod nyűgözni. Biztos vagy benne, ha kedvenc stratégiai játékod legújabb összecsapásairól is lemaradsz, az együttlét mindenért kárpótolni fog. Beveszel egy Ejacontrolt és teszel magadhoz tartalékot is: lehet, hogy másnap reggel, párnák között forróra sikerül a reggeli (is).