Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Jurnal de burlac

Jurnal de burlac


Publicat în: 2018-03-30
Te dai jos pe o parte a patului, te urci înapoi, pentru a coborî pe cealaltă parte și rânjești satisfăcut amintindu-ți acest prim avantaj al burlacului. După care te împleticești prin bucătărie pentru o omletă cam seacă și un pahar de suc, planificând cu nerăbdare următoarele zile de destrăbălare.

Luni

Ai scăpat! De cumpărături, de lăsatul colacului la toaletă, de veșnica întrebare ”crezi că m-am îngrășat?”, ești un om liber. E drept, cam dezorientat, dar privești cu nerăbdare la perspectiva semințelor ronțăite la miezul nopții în pat și la serile cu băieții la localul cu muzică rock. Femei? Nici vorbă!

Marți

E bine, nu te șantajează nimeni, iar vasele nespălate îngrămădite într-un colț de bucătărie nu deranjează pe nimeni. Le speli tu mai târziu, eventual mâine, după ce termini în liniște ultimul nivel din joc, fără să auzi ucigătoarele cuvinte ”mai lasă odată jocul ăla!”. În plus, ai citit undeva cum fac belgienii bere din fructe și parcă ai vrea să încerci.

Miercuri

Azi e meci. Liga Campionilor. Dacă până acum nu interesa pe nimeni ultimele accidentări, acum ai câțiva prieteni credincioși cu care să împarți îngrijorările și să schimbi păreri despre atitudinea arbitrului. Apoi intri puțin pe net, să vezi cum mai e cu Bursa. Din senin, pe Facebook te abordează Kitty, o roșcată focoasă cu o pasiune pentru motociclete. Oh, nu! Mai bine revii la cotațiile bursiere...

Joi

Parcă ai merge la un film, dar nu ai cu cine. De Bursă te-ai plictisit...oare ce face Kitty? Arată bine și pare o tipă interesantă, nu vorbește numai despre pantofi, și chiar dacă ar vorbi, nu te-ar deranja prea tare, parcă e distractiv s-o asculți. Dar nu, nu e loc pentru femei, azi cina e în fața televizorului.

Vineri

Cald... nu ai cremă cu protecție solară și nici pe cineva să te ajute s-o aplici. Berea belgiană de fructe are un gust oribil, așa că dai o fugă până în Mall după provizii serioase, semințe, chipsuri și mâncare semipreparată pentru microunde, pentru că aseară nu prea ți-a ieșit mămăliga și ai adormit cam flămând. Azi, Kitty ți-a propus o întâlnire și ai închis laptop-ul în 10 secunde. După alte 10, l-ai deschis înapoi...

Sâmbătă

Cinci zile fără sex... ai vorbit mult cu Kitty, cică îi place să facă dragoste pe plajă și știe să facă biftec tartar. Ce-ar fi dacă i-ai da numărul tău de telefon?

Duminică

A sunat Kitty, a spus că te așteaptă în parc. Ți-ai adus aminte instantaneu că mai ai pe undeva niște capsule din alea de Prematrol, care te-au ajutat și data trecută când erai prea entuziasmat să reziști toată noaptea. Erau primele partide de sex după o perioadă cam uscată și fără pastilele salvatoare de Prematrol ai fi lăsat-o dezamăgită. Kitty va fi încântată de prestația ta și s-ar putea să pierzi serialul preferat diseară, dar nu contează, e în reluare mâine. Ia un Prematrol și mâine dimineață, cine știe, poate Kitty îți va servi micul dejun între așternuturi...