Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin 9 kifogás, amikor túl korán elélvezel

9 kifogás, amikor túl korán elélvezel


Dátum: 2018-07-05
Gyakran eszedbe jut, hogy a dolgok sokkal egyszerűbbek is lehetnének: 1, 2, 3, esetleg 4, 5, 6 és kész! Boldogan vigyorogsz. Azonban a nők bonyolultak a végtelenségig: lassú tűzön kell forralni, hogy a szunnyadó libidójuk felébredjen. Éppen ezek a komplikált előkészületek aggasztanak téged, még gátlásosabb leszel és az ágybéli teljesítményed nagyon lecsökken.

Be kell látnunk, hogy egy jól induló, forró szexparti is nagyon könnyen fiaskóba fordulhat, ha nem tudod kontrol alatt tartani magad, és túl korán élvezel el. Ez a korai magömlés, ami néhány perc alatt hazavágja a szenvedélyes szeretkezéseket. Nincs olyan nő, aki legalább egyszer ne találkozott volna ezzel a kellemetlen szituációval: véget ért, még mielőtt elkezdődött volna. Nem kell aggódnod, ez a jelenség gyakoribb, mint gondolnád. Akár érintett vagy, akár a barátaid meséltek róla, verejtékezni kezdesz, amikor eszedbe jut: mi van ha?

Ő persze azt mondja, hogy nyugi, rendben van, de mintha átsuhanna a tekintetén, hogy nem vagy elég férfi. Az önbecsülésed darabokra tördelése valahogy nem tartozott a mai nap teendői közé. Keresed a mindenféle kifogásokat és mentenéd a menthetőt, az igazság azonban az, hogy ez bizony bárkivel előfordulhat. Tényleg! Lehet szó friss vagy már stabil kapcsolatról, gyakori vagy kevésbé gyakori szeretkezés esetén. Mit lehet mondani ilyenkor?

1. ”Még jó, hogy ez csak a próba volt”

Ha az aktus kezdetén, mondjuk fél perc után elélvezel, nyugtasd meg, hogy ez mindössze a bemelegítés volt és a sűrűje csak ezután jön. Kicsit kínos, ha valakivel első alkalommal előfordul, de akár rutinná válhat már összeszokott kapcsolatban is.

2. ”Ez velem még sosem fordult elő”

Nem fogja elhinni, de ha mégis, ez a duma csak egyszer vethető be. Ha ismét előfordul, mi lesz a kifogás?

3.”Ez de gáz”

Igen, rendben van, ha belátod, de anélkül is egyértelműen nagyon gáz a szituáció….

4. ”Nagyon gáz vagyok”

Nem jó ötlet sajnáltatni magad, hisz nem várhatod el tőle, hogy nagyon boldogan fogadja a helyzetet. Ráadásul nem is biztos, hogy szándékában áll megvigasztalni téged. Légy férfi, fogadd el, ami történt.

5. ”Készen állsz egy újabb fordulóra?”

Ez az egyik legjobb hozzáállás, optimista, tettre kész. Ha elsőre nem sikerült kielégíteni a csajt, vedd át az irányítást és készítsd fel egy igazán jó szeretkezésre. Vess be mindent, csináld ahogy legjobbnak gondolod. Figyelj az örömére, a cél csúcsra vinni őt is. Imádni fogja.

6. ”Folytassuk”

Szintén megoldás lehet, ha úgy viselkedsz mintha mi sem történt volna. Cserélj gumit, változtass pózt vagy épp helyszínt, és folytasd ott, ahol az imént abbahagytad.

7. ”Ez bizony orvosi eset”

Talán néha valóban az. Ez viszont nem fogja a partneredet zavarni abban, hogy másképp elégíted ki. Téged se zavarjon. A lényeg, hogy ő is elégedett, boldog és kielégült legyen.

8. ”Oké, most rajtad a sor”

Jusson eszedbe, hogy a nők nem csak a behatolástól jutnak csúcsra. Sőt! Figyelj rá, tedd boldoggá azalatt is, amíg ismét erőt gyűjtsz arra, hogy bele is hatolj.

9. ”Elég rég nem volt részem szexben”

Ez talán a legrégebbi kifogás és ez talán a leggyakoribb is. Mindig jól jön. Viszont ezzel sem jöhetsz állandóan, főleg, ha stabil partnered van és gyakran is vagytok együtt.

Kifogást mindig lehet találni, hisz csak kilencet soroltam fel, de ennél sokkal több van. De mi lenne, ha végleg megoldanád a korai magömlés problémáját, hogy teljes legyen a szexuális életed is? Elképzelhető, hogy pszichikai gondok állnak a háttérben, erre is gondolni kell (stressz, fáradtság, zavar, stb.). Emellett azonban az EjaControl megoldást kínál: ha szeretnéd, akár 45 perccel is meghosszabbíthatja az aktusok idejét. A hatásra sem kell órákig várnod: beveszed a kapszulát és 30 percen belül készen is állsz egy hosszú, kielégítő éjszakára. Az EjaControl használata teljesen biztonságos: természetes és hatékony termékről lévén szó, a neurotranszmitterek szintjét kiegyensúlyozva hozza rendbe a szexuális életed.