Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed 9 scuze când termini prea repede

9 scuze când termini prea repede


Publicat în: 2018-07-05
Te gândești deseori că lucrurile ar trebui să fie mult mai simple: 1, 2, 3, eventual 4, 5, 6 și gata! Rânjești fericit. Însă femeile, infinit mai complexe, au nevoie să fie pregătite la foc mic, pentru a li se trezi libidoul. Tocmai din cauza acestei complicații te macină atâtea complexe și griji, încât prestația ta devine și mai jalnică decât ar fi fost.

Să recunoaștem, o partidă de sex se poate transforma, în doar câteva minute, din fierbinte și pasională, într-un fiasco ciudat și jenant, iar ejacularea precoce este cea pe care dai vina. Nu este femeie care, la un moment dat, să nu se fi confruntat cu această problemă din partea partenerului, așa că este mai frecvent decât crezi. Fie că ai pățit-o chiar tu, fie că ai auzit pe la prieteni, te ia cu fiori pe șira spinării și îți vine să bați în lemn când vine vorba de probleme cu întârzierea ejaculării.

Ea îți spune că e ok, însă parcă e o acceptare a lipsei tale de bărbăție, iar orgoliul sfărmat nu era pe lista ta cu lucruri de făcut azi. Încerci să cauți tot felul de scuze, dar adevărul este că se poate întâmpla oricui, la începutul unei relații sau ceva mai târziu, când faci sex zilnic sau o dată pe lună. Ce poți să zici?

1. ”Bine că a fost doar de probă”

Când ejaculezi precoce la 30 de secunde după ce ai început, o asiguri că a fost doar încălzirea, iar ce e mai frumos abia urmează. Poate fi ușor jenant dacă e prima oară cu cineva nou, dar poate deveni o rutină între parteneri mai vechi.

2. ”Nu mi s-a mai întâmplat niciodată”

N-o să te creadă, sau dacă te crede, această replică va funcționa doar o dată. Dacă o pățești din nou, ce îi mai spui?

3. ”Ce jenant”

Da, e ok să recunoști cum te simți, însă e destul de evident, oricum.

4. ”Sunt jalnic”

Nu e o idee bună să îți plângi de milă, sperând ca ea să fie super încântată și pentru tine și să te liniștească cumva. Acceptă realitatea și fii bărbat.

5. ”Ești pregătită pentru runda a doua? ”

E una din cele mai bune abordări. Dacă nu ai reușit din prima să întârzii ejacularea și ai terminat primul, preia controlul situației și pregătește-te să o faci cum trebuie. S-a întâmplat o mică belea, nu e problemă, o luăm de la capăt. Va fi încântată că tratezi situația cu detașare.

6. ”Să continuăm”

O variantă interesantă ar fi să te comporți ca și cum nimic rău nu s-ar fi întâmplat, doar schimbă prezervativul și poziția și continuă, la fel de pasional.

7. ”E o problemă medicală”

Poate uneori chiar este. Însă pe ea nu o va deranja atât de mult ca pe tine, dacă alegi să o satisfaci în alte moduri... delicioase.

8. ”OK, e rândul tău acum”

Ține minte că o femeie poate avea un orgasm nu doar prin penetrare, așa că ajut-o la acest capitol, până reușești să fii din nou gata pentru o nouă partidă.

9. ”A trecut ceva timp”

E probabil cea mai veche scuză, însă nu va înceta să tot fie scoasă la înaintare când ai o problemă. Dar nici aceasta nu funcționează de mai multe ori cu aceeași parteneră.

Da, scuze sunt și ai de unde alege, însă ar fi excelent să scapi de problema cu ejacularea precoce și să te bucuri de o viață sexuală cum îți dorești. Pe lângă soluțiile de ordin psihologic pe care ar trebui să le iei în considerare, EjaControl e o soluție de moment care te poate ajuta oricând să întârzii ejacularea 45 de minute și chiar mai mult, dacă asta vrei. Nu trebuie să aștepți ore întregi pentru a da rezultate, pur și simplu iei o capsulă de EjaControl și în 30 de minute poți fi iubitul perfect pentru noaptea care urmează. Cu EjaControl ești în perfectă siguranță, este un produs natural și eficient, echilibrează nivelul neurotransmițătorilor implicați și te ajută să recapeți controlul vieții tale sexuale.