Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin 8 erekciótípus (egy alfahím tapasztalatai)

8 erekciótípus (egy alfahím tapasztalatai)


Dátum: 2018-08-21
A férfi övön aluli zónája teste egyik legtemperamentumosabb területe. Néha túl hamar örül, máskor furán viselkedik néhány korty tequila-tól. Bejelentetlenül jelenik meg teljesen váratlan helyzetekben, vagy épp akkor nincs sehol, amikor legnagyobb szükséged lenne rá. Nem bízhatsz meg benne 100%-ban: van mikor cserben hagy, vagy kínos helyzetbe hoz mások előtt. Tudod, tapasztalod, átéled: vannak helyzetek, melyek gondolkodóba ejtenek.

1. Mikor MARADÉKTALANUL ki kell menned a mosdóba

Ez egy teljesen természetes fiziológiai folyamat, szervezeted válasza a legurított pár sörre. Ki kell menned, ez már vészhelyzet. Utána azonnal eltűnik.

2. A reggeli erekció

Minden reggel farkasszemet néztek egymással, készen áll a bevetésre. A reggeli szex jó, semmit nem kell tenned érte.

3. Az edzőtermes erekció

Ennek a megnövekedett vérnyomás lehet az oka, mely nem csak az izmaidat látja el bőséges vérhozammal, hanem jut belőle bőven az ágyékodba is. Megfelelően szoros alsógatya nélkül elég látványos eredményeket produkál.

4. Az erekció, mellyel az orvoshoz mennél leginkább

Azaz tart, tart és még mindig tart. Ha már több, mint 3 órája áll, ráadásul orgazmus után se akar lankadni, fájdalmassá válik. Kellemetlen és teljesen természetellenes.

5. A legrosszabbkor jelentkező erekció

A legrosszabbkor jelenik meg, mikor egyáltalán semmi szexuális impulzus nem ér. Ilyenkor érzed nagyon perverznek magad és elbujdosnál szégyenedben. Mondjuk kedvenc nagymamád épp a gyerekkorod legjobb barackos pitéjéről mesél. Nem érted mitől van merevedésed, lehet, hogy a farkad egy szabad és zabolátlan lélek. Nagyon koncentrálsz, hogy eltüntesd.

6. Az éjszakai erekció

Vagy felébreszt az éjszaka közepén, vagy nem hagy elaludni. Nem is fekszel a hasadon, mégis megjelenik és ágaskodik, miközben te az alvásra maradt órákat számolod. Csak remélni tudod, hogy ez az erőtől duzzadó kan a holnapi randin is ugyanilyen jól teljesít majd.

7. A szomorú erekció

Elméletileg erekciónak nevezhető, de alig felismerhető. Ránézel, elkeseredsz és tudod, hogy a mai randi nem jól alakul. Talán mégsem vagy olyan erőtől duzzadó, potens kan.

8. A legendás erekció

Ez az imént említett erekció teljes ellentéte: az átlagos fölött helyezkedik el, ritkább, de sokkal erősebb. Ezt akarod, de unod várni, hátha ismét megjelenik magától (mint a lottónyeremény). Ezért idejében bebiztosítod magad egy UP kapszulával. Az UP természetes étrend-kiegészítő, melyről minden haverod hallott már. Találkoztál már vele a neten, reklámokban, fórumokon: mindenki jó véleménnyel van róla, hisz teljesen természetes, ereje, hatása kimagasló. A férfi potenciaerősítők egyik elismert bajnoka az UP. Egyetlen UP kapszula elég ahhoz, hogy megismételd a legutóbbi randit, és ezúttal teljesíts. Ahogy a FÉRFIAK szoktak.