Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed 8 categorii de erecții (din experiența unui mascul alfa)

8 categorii de erecții (din experiența unui mascul alfa)


Publicat în: 2018-08-21
Zona ta de sub centură este una din cele mai temperamentale din întregul organism. Ba se entuziasmează prematur, ba răspunde ciudat la câteva shot-uri de tequila, apare neinvitat în cele mai nepotrivite momente sau se ascunde de datorie când ai mai mare nevoie. Nu te poți baza pe el 100% că nu te va dezamăgi sau că nu te va face de rușine când ți-e lumea mai dragă, asta pentru că ai tot experimentat câteva situații neobișnuite în care erecția îți dă de furcă.

1. Când ai nevoie DISPERATĂ să mergi la baie

E un răspuns fiziologic al organismului în momentele când ai servit câteva beri și nevoia de a merge la baie e foarte urgentă. Dispare imediat după.

2. Erecția de dimineață

Te întâmpină în fiecare dimineață, salutându-te țeapăn și este ideală pentru o partidă de sex matinal, pentru care nu trebuie să lucrezi prea mult.

3. La sala de sport

Poate e vorba de tensiunea crescută care îți umflă mușchii și, inevitabil, și zona sudică. Ai nevoie de lenjerie compresivă pe dedesubt, altfel va fi destul de evident prin pantalonii de trening.

4. Erecția de tip ”trebuie să consult un medic”

Adică cea care durează mai mult de patru ore, chiar după o tură de sex, poate poate scapi de ea. Poate fi dureroasă sau incomodă și nu e chiar natural să te țină atât.

5. La timpul complet nepotrivit

Apare când nu există nici o legătură cu domeniul intim și te face să te simți ca un pervers nenorocit, de exemplu când bunica ta povestește despre rețeta ei de prăjitură cu caise. Nu știi de ce e acolo, poate penisul tău are un spirit liber și rebel, și încerci să te concentrezi să o faci să dispară.

6. Erecția de noapte

Ori te trezește în miez de noapte, ori se face simțită când încerci să adormi, normal că nu pe burtă. E mai mult enervantă, că deja calculezi câte ore de somn mai ai dacă adormi exact acum. Te face să te gândești că ești un mascul deosebit de potent și speri să se cunoască asta și mâine când ai întâlnire cu Diana.

7. Erecția tristă

Teoretic, după definiție, ar fi o erecție, dar abia abia dacă se cunoaște. Te uiți la ea și te simți trist, întâlnirea cu Diana nu merge chiar bine, se pare că, până la urmă, nu ești un mascul chiar atât de potent.

8. Erecția legendară

E opusul total al celei dinainte, se ridică cu mult deasupra celorlalte pe care le cunoști. E momentul când te-ai săturat să aștepți ca la loterie (poate o fi, poate n-o fi) și ai apelat din timp la UP, suplimentul ăla natural de care vorbea și prietenul tău. Ai mai auzit parcă de UP undeva pe net, și lumea era tare încântată de el, un supliment alimentar natural pentru stimularea potenței la bărbați. Doar o singură doză de UP e de ajuns pentru o seară, e timpul să o inviți din nou pe Diana la tine, și să aveți parte de o noapte de sex ca-n filme.