Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Fura gyógymódok a merevedési zavar kezelésére

Fura gyógymódok a merevedési zavar kezelésére


Dátum: 2018-10-30
Köztudott tény, hogy az ember bármire hajlandó az egészségéért: ez alól a potenciazavar sem kivétel. Sőt ennek megszüntetésére sok esztelen és veszélyes dologra képesek vagyunk. Főleg ha azt vesszük, hogy a kérdés már rég nem csak az utódnemzésre vonatkozik, hanem az egészséges férfi képéhez hozzátartozik az egészséges potencia is. Ne gondold, hogy nem vagy elég férfi, ha ezzel a gonddal küzdesz, hisz a világon hozzávetőlegesen 3 millió férfit érint. Mivel az okozói között számos kérdés felmerül, az idők során számos gyógymódot kerestek rá. Ezek között nagyon furák is akadnak szép számmal.

Feltételezhetően már a barlanglakó férfiak között is voltak, akik merevedési zavarral küzdöttek, igaz feljegyzés ezekről nem maradt, csak jóval későbbi időkben élt férfiakról. És az ő gyógymódjaikról, melyek manapság viccesnek hatnak, bár egyesek egyenesen veszélyesek voltak.

Bogár főzet és tengericsillag por

Bizonyos bogarakat már ősidők óta természetes potencianövelő tulajdonságokkal ruháztak fel. Az ezekből készült főzetek azonban inkább a mellékhelyiségbe szögezték a férfiakat és nem az ágyba. A szárított tengeri élőlények fogyasztása hamarabb vezet belső vérzéshez, mint erős merevedéshez. Ne fogj neki tengericsillagot rágcsálni.

Kend a varázslóra

Büszkeségből sok mindent összehordunk, egészen furákat akár, mint ”ilyen velem sosem fordult még elő” vagy ”valaki megcsináltatott”. Adott ponton a múltban, mikor a boszorkányok üldözése mindennapos volt, gyakran tulajdonítottak nekik mindenféle szerencsétlenséget. Ezek között a férfi nemzőképtelenségét is. Ha a férfi felsült egy nő ágyában, elég volt boszorkánysággal megvádolni, az meg máglyán végezte.

Radioaktiv összetevők - az ipari forradalom időszakának találmányai

A radioaktív elem, a rádium felfedezése minden területen őrülethez vezetett, hisz összetevőként megjelent az arckrémekben, a termálfürdőkben vagy a arclemosókban. Manapság, mikor értjük már a radioaktivitást, hülyeségnek tűnik, de a múltban ez a csodálatos elem ideális kezelés volt, beleértve az erekciót és a férfi potenciát. A sugár kiegészítők tökéletes kezelést nyújtottak a férfiak számára.

A jövőben

Nem kevésbé félelmetes, ha vetünk egy pillantást a jövőbe. A gyógyszerek egyre erőteljesebbek, és a jövő még többet hoz: a protézisek és a mesterséges végtagok a hálószobában is segíthetnek. Ki tudja, milyen megoldásokat fognak használni az unokáink, milyen beillesztések és nanotechnológiák fogják létrehozni az erekciót, hangutasításra...

A jelenben

Tekintetbe véve az ókori világ minden aberált viselt dolgát, hálás lehetsz drága jó anyádnak, hogy ebben a században hozott a világra. Egy olyan információs korszakban, amelyben te magad könnyen találhatsz egy természetes és hatékony kezelést. Így te magad fedezheted fel az UP kapszulát, amely úgy tűnik, megoldást jelent bármilyen hálószobában felmerülő merevedési problémára. Nem nehéz kitalálni, hogy mit csinál, még a név is segít megérteni, hogy egész éjszaka fent (up - angol) leszel. Jó dolog, hogy nem kell összetörni, ledarálni, leforrázni ki tudja milyen rovarokat, vagy meginni fura főzeteket. Elég egy UP kapszulát bekapni a szexuális játék előtt, és többé nincs semmi gondod. Természetes, biztonságos és tökéletes megoldás.