Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Tratamente ciudate pentru potență

Tratamente ciudate pentru potență


Publicat în: 2018-10-30
E bine cunoscut faptul că lipsa de erecție te împinge la lucruri, de multe ori, stupide și riscante. E o problemă ce contrazice nevoia primară de procreere, dar mai mult, și ideea de mascul feroce și plin de potență pe care societatea a imprimat-o asupra genului masculin. Nu te gândi că ești singurul, impotența chinuie cam 3 milioane de bărbați, iar lipsa unei cauze clare a dus, de-a lungul timpului, la căutarea metodelor celor mai ciudate pentru recăpătarea bărbăției.

Probabil și oamenii cavernelor aveau probleme asemănătoare în materie de sex, însă nu există dovezi scrise decât ceva mai recent, remedii ce azi par nostime sau chiar periculoase.

Ceai de cărăbuș și praf de stea de mare

Anumite insecte au fost considerate din vechime un leac natural pentru potență, însă fierberea insectelor și consumul licorii rezultate duceau de multe ori la dereglări gastrointestinale, nu la o noapte fierbinte de sex. Iar consumul viețuitoarelor marine uscate poate da hemoragii severe, așa că nu te apuca de mărunțit stea de mare.

Dă vina pe vrăjitoare

Mândria te poate face să spui lucruri ciudate, ca ”nu mi s-a mai întâmplat până acum” sau ”mi s-au făcut vrăji”. La un moment dat în trecut, când moda vrăjitoarelor era pe val, acestea erau adesea acuzate de toate nenorocirile casei, inclusiv incapacitatea de a procrea sau de a menține o erecție.

Supozitoare cu radiu – invențiile perioadei revoluției industriale

Descoperirea elementului radioactiv radiu a dus la o nebunie în toate domeniile, acesta fiind un ingredient în cremele de față, băi termale sau loțiuni tonice. Poate părea stupid astăzi, când înțelegem radioactivitatea, dar în trecut acest miraculos element era un tratament ideal inclusiv pentru problemele de erecție și potență. Supozitoarele cu radiu erau tratamentul perfect pentru bărbatul stăpân pe sine.

În viitor

Nu mai puțin înfricoșătoare este și o privire spre viitor. Medicamentele devin din ce în ce mai performante, iar viitorul poate merge și mai departe, poate aduce cu sine proteze și membre artificiale care să te ajute în dormitor. Cine știe ce soluții vor folosi nepoții noștri, ce fel de inserții și nanotehnologii care să-i creeze erecția la o comandă vocală...

În prezent

Aruncând o privire în trecut la toate aberațiile lumii antice, îți vine să o pupi pe mama că te-a născut în secolul ăsta, o eră a informației în care te poți interesa foarte ușor de un tratament natural și eficient. Și uite așa ajungi să citești de UP, care se pare că e soluția la orice problemă în dormitor. Nici nu e greu să-ți dai seama ce face, chiar denumirea te ajută se întelegi că vei fi UP toată noaptea. Bine că nu trebuie să macini cine știe ce insecte sau să înghiți fierturi ciudate, ia o doză de UP înainte de o partidă de sex și nu mai ai nici o grijă. E natural, e sigur și e soluția perfectă.