Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Hogyan kezeld a potenciazavart - női szemszög

Hogyan kezeld a potenciazavart - női szemszög


Dátum: 2019-01-23
Női szemmel nézve is igaz a mondás, a férfi legnagyobb büszkesége a gatyájában van, ennek persze a nők is örülnek. Épp ezért, elég kellemetlen tud lenni, ha gyengül az erekciód, vagy legjobb barátod elbujdosik épp akkor, amikor a legnagyobb szükség lenne rá az ágyban. Mielőtt temetni kezdenéd a férfiasságodat és véget vetnél a kapcsolatodnak, jobb, ha tudod, ez egy elég gyakori probléma a férfiaknál, időnként sokaknál előfordul. Most viszont beszéljünk arról, hogy szeretik kezelni a problémát a nők, hogy legközelebb magabiztos maradj, ha (ismét) előfordul veled, hogy megszökik a merevedésed.

Nyugtass meg, hogy nem a mi hibánk

Vagy lehet, hogy mégis az. Viszont ha olyan nőt cipelsz az ágyadba, akihez nem vonzódsz, érdemes elgondolkodni, hogy nem a választásaiddal van-e baj.
Most viszont, feltételezzük, hogy izgat a nő, aki melletted van: tudnod kell, hogy mi is lehetünk bizonytalanok. Ha szeretkezel velünk és hirtelen megállsy, majd abbahagyod, azt fogjuk gondolni, hogy ez a mi hibánk. Ilyenkor jössz te és megnyugtatod a nőt, hogy nem az ő hibájából történt, hisz hibátlan a teste és lepadlóz az intelligenciája. Előfordulhat, hogy szorongsz vagy ideges vagy, esetleg fáradtság miatt fordult elő (újra). Ilyenkor hajlamos vagy a nagyobbik agyaddal túlgondolni a dolgot, így a kisebbik mellőzve érzi magát.

Ne gondold túl a dolgot

Tudjuk, hogy kellemetlenül érint a szituáció, és nem sokat tehetünk ez ellen, de nem kell túlzásba vinni a bűntudatot se. A legrosszabb, amit ilyenkor tehetsz, ha mély depresszióba esel egy gyenge erekció miatt, ezerszer elnézést kérsz és -Uram bocsá’ - lefújod az egészet.

Folytasd a kellemes dolgokkal

Amint már mondtam, nem kell azonnal abbahagyni mindent. Lehet, hogy neked közben csökkent a lelkesedésed, de a nőnek nem, így érdemes a teljes figyelmedet az ő kielégülésére fordítani. Ki tudja? Lehet, hogy olyan kellemesen sikerül felizgatnod, hogy neked is visszatér a kedved és a merevedésed.

Teljesen rendben van segítség után nézni

Az igazság az, hogy a férfiak többsége élete során többször átél erekciós zavarokat. Ahogy haladnak előre a korban, ez akár gyakoribbá is válhat. A merevedési zavar egy átmeneti gond, nem jelenti egyből azt, hogy végképp oda a férfiasságod. A nők többsége örömmel segít visszaszerezni azt, anélkül, hogy kellemetlenül érezné magát közben. Legyen szó egy kis vicces segédeszközről, vagy az UP-ról, mely segít az átmeneti merevedési zavarokban.

Ha beveszel egy UP kapszulát 30-45 perccel a szeretkezés előtt, biztos lehetsz benne, hogy a merevedési zavaraid teljesen a múltba vesznek majd. Az előttetek álló éjszaka pedig csúcsszuper lesz. Egyáltalán nem zavar bennünket, sőt izgalmas lehet kipróbálni valami teljesen szokatlant, megsokszorozott férfierővel. Minket nőket is lázba hoz a gondolat. Nyugodt lehetsz, az UP 100%-ban természetes, hatékony kivonatokkal, melyek nem csak a férfierőt, de a mindennapi erőnlétet, energiaszintet is erősíti.