Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Cum să te descurci cu rateurile în dormitor - perspectivă feminină

Cum să te descurci cu rateurile în dormitor - perspectivă feminină


Publicat în: 2019-01-23
Din perspectivă feminină, înțelegem foarte bine că cea mai mare mândrie a unui bărbat îi atârnă între picioare, iar femeile sunt încântate de acest lucru. Din această cauză este oarecum neplăcut când ai o erecție slabă și cel mai bun prieten al tău nu este de găsit când vine vorba de sex. Dar înainte de a-i organiza o înmormântare și a pune punct relației, e bine să recunoaștem că un eșec în dormitor facee parte din viața de zi cu zi și se poate întâmpla ocazional. Îți voi arăta cum preferă femeile să gestionezi această problemă, ca să fii sigur pe tine data viitoare când (și dacă) se întâmplă.

Asigură-ne că nu e vina noastră

Sau poate că este. Dar dacă ai ajuns în pat cu o femeie de care nu ești atras, atunci problema este în alegerile tale în viață.
Oricum, să presupunem că ești atras de femeia de lângă tine, trebuie să știi că și ea trece prin momente de insecuritate. Iar dacă facem dragoste și dintr-o dată... nu mai facem, o să presupunem din start că e vina noastră. Așa că cel mai bun lucru pe care îl poți face e să-ți asiguri partenera că nu e din vina ei, că este o zeiță cu un corp ucigător de frumos și o inteligență care te dă pe spate (la propriu). Cel mai probabil e vorba de anxietate, mai ales dacă ți s-a mai întâmplat să ai o problemă de potență și în trecut, ai tendința de a gândi prea mult cu creierul mare și cel mic să se simtă ignorat.

Nu te stresa prea mult

Știm că vei fi jenat de situație, nu avem ce face în această privință, dar nu exagera cu sentimentul de vinovăție. Cele mai nasoale lucruri pe care le poți face în acest moment sunt să te deprimi fantastic pentru o erecție slabă, să-ți ceri scuze de mii de ori sau – bat în lemn - să anulezi cu totul partida de sex.

Continuă cu activitățile plăcute

Cum spuneam, nu este un motiv să pui punct serii. Poate că tu ți-ai pierdut temporar avântul, dar ea nu, așa că e timpul să te gândești la alte variante ”satisfăcătoare” pentru partenera ta. Și, cine știe, poate continuând activitățile plăcute, îți va reveni și ție erecția și cheful de sex.

Este în regulă să cauți metode de ajutor

Adevărul este că majoritatea bărbaților vor experimenta la un moment dat un eșec în dormitor, cu atât mai mult cu cât înaintează în vârstă. Problemele de potență sunt doar un mic obstacol, dar nu înseamnă că ți-ai pierdut definitiv bărbăția. Majoritatea femeilor sunt super ok cu micile ajutoare în dormitor, fie că e vorba de o jucărie nostimă sau e vorba de UP, suplimentul care te ajută cu ocazionalele rateuri.

Dacă administrezi o pilulă UP cu 30-45 de minute înainte de o noapte jucăușă, poți să te asiguri că erecția slabă este de domeniul trecutului iar noaptea care urmează nu va fi un eșec. Nu ne deranjează deloc, poate fi chiar un experiment interesant în materie de potență și majoritatea femeilor sunt deschise la experimente în dormitor. Stai fără grijă, UP este natural și plin de extracte benefice, așa că vei observa și o schimbare în bine în vitalitate și nivelul de energie din fiecare zi.