Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Szex... a vízben

Szex... a vízben


Dátum: 2019-09-05
Késő estig kint maradtatok a parton. Forr az agyad, forr a véred, fülledt a hangulat, amire csak rásegít a körülöttetek napozó felszabadult, vidám, félmeztelen nők látványa. Mindeniknek bekennéd a hátát, ha egyedül lennél. De nem vagy. Ő is veled van, de ő is legalább olyan kívánatos, mint a körülöttetek lubickoló többi nő. Nem csak neked, hanem a parton lévő többi férfinak is. Lehet itt lenne az ideje, hogy valami forró meglepetéssel állj elő. Ha pár hete nem lett volna egy erekciózavarod, most gondtalanul vinnéd a habokba, de így ott motoszkál benned a gondolat: mi van, ha megismétlődik?

Szex a tengerben

Vidd magaddal a vízbe, egy utolsó fürdőzésre, mielőtt teljesen lemegy a nap. Ha már kellőképpen beúsztatok, vedd az öledbe, és húzd félre a bikinit rajta. Ha élvezi a helyzetet, ő is kiszabadít téged a fürdőnadrágból.

Mitől izgalmas vízben szeretkezni? Amellett, hogy nagyon kalandos a környezet, szabad ég alatt, hullámzó vízben szeretkezni maga a nyári élmények legjobbika. Nem nyikorog az ágy, a víz meg olyan könnyedén nyaldossa a testeteket, hogy annál erotikusabb nehezen kapható. Simuljatok össze, hagyjátok, hogy a tenger hullámai könnyedén elringassanak, miközben egymásba forrtok.

Ne feledjétek, a vízben a mozgás is sokkal lassabb, de épp ettől izgalmas. Olyan, mintha egy lassított erotikus filmben lennétek. Igaz, orgazmus után nem gyújthattok rá, de nem is kell. Feküdjetek a hátatokra és hagyjátok, hogy a hullámok megnyugtassanak, elringassanak. Ez tényleg egyedi élmény.

Vakációban is légy készenlétben, kár lenne kihagyni egy ilyen kellemes kalandot, csak mert a gatyádban nincs minden rendben. A Sex Power legyen kéznél, használd alkalomadtán, és szeretkezz bátran bárhol, bármikor, ha úgy érzed, hogy kívánod a párod. Ez a természetes kapszula segít meghosszabbítani az együttléteket, bárhol kerüljön sor azokra.

Szex a kádban

Igaz, hogy a fürdőszoba nem tengerpart, de ha kipróbálnál valami izgalmasan újat, nagyon sok lehetőséggel kecsegtet. Csak óvatosan a vízzel, hogy ne áztassátok el a szomszédokat, vigyázzatok a balesetekre: szappan a szemben, túl forró víz, leszakadt zuhanyfüggöny.

Vegyél be egy Sex Power kapszulát, és mire vége az esti filmnek, el is felejtheted az erekciózavarokat. A fülledt levegő, a nedves bőr érintése, az elszabaduló kis izzadtságcseppek, mind-mind fokozzák mindkettőtök hangulatát. Mire vársz? Csak vesd be magad és repítsd a csúcsra.

Ugorj ki az ágyból, és irány a kád. Hívd be valami kis kifogással, majd kérd meg, hogy csatlakozzon hozzád. Vizezd be őt is, szappanos kezeiddel fedezd fel újra teste rejtett zugait, egy kis szerencsével ő is átforrósodik a víztől (is), és meglepetésekkel szolgál.

Tedd most félre a fantáziát, vedd komolyan az erekciózavar kérdését, hisz nem leszel már fiatalabb, a vágyad is csökken, ami teljesen természetes. Természetes, akárcsak egy Sex Power kapszula. Nem veszítesz semmit, ha kipróbálod: megbízható gyártótól, minőségi alapanyagokból készül. Megkímél a kifogások keresésétől, mikor nem akar robbanni a gatyád. Ne habozz, cselekedj: alkalomadtán egy Sex Power kapszula sem a napi rutinodat, sem az étrendedet nem borítja fel, hisz 100%-ban természetes.

Tengerben vagy kádban, szabadságon vagy a hétköznapokban, a Sex Powerrel mindig csúcsteljesítményt nyújthatsz. Csak kezd el, és élvezd a változást.