Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Sex... acvatic

Sex... acvatic


Publicat în: 2019-09-05
Ați zăcut amândoi pe plajă până târziu. Îți fierb creierii la soare de la atâtea zeițe așternute pe cearșafurile din jur, fără sutiene, fără complexe. Le-ai da pe toate cu cremă protectoare, dacă nu ar fi și prietena ta prin preajmă. Dar este. La fel de apetisantă ca și ele, atât pentru tine, dar și pentru masculii din jur, din câte ai observat. Poate ar fi momentul să o surprinzi cu ceva, ai avea câteva idei estivale, dar te deranjează și o problemă cu care te confrunți de câteva săptămâni, un caz ocazional de potență scăzută care îți cam încurcă problemele. Și totuși, ce ai vrea să-i faci?

Sex în mare

Invit-o cu un aer nevinovat pentru o ultimă baie în mare, înainte să vă retrageți la hotel. Aproape de geamandură, scoateți slipul sub apă și observă-i reacția. A prins idea? Se pare că da, îți urmează exemplul fără să stea pe gânduri.

Care e avantajul în mare? Pe lângă decorul incitant, în aer liber, în foșnet de valuri, nu scârțâit de arcuri, senzația apei pe trupul gol este de un erotism inegalabil. Nici nu mai ai nevoie de un prelung preludiu, valurile și curenții de apă muncesc în locul tău. Poziția cea mai bună în aceste condiții este față în față. E mai complicat dacă îți place vederea ”din spate”, ea ar trebui să se aplece destul de mult și va lua câte o dușcă de saramură din mare.

Ține minte că în apă, mișcările vor fi foarte lente, frânate, dar cu atât mai excitante. Nu mai puteți aprinde o țigară după, dar nici nu va fi nevoie. Puteți rămâne înlănțuiți, cu capetele pe spate în apă, ascultând marea, este o experiență unică.

Chiar dacă e vacanță, e bine că ești pregătit, ar fi păcat să ratezi așa minunăție din cauza problemelor ocazionale ale zonei intime. Noroc de capsulele de Sex Power pe care le-ai luat de dimineață, capsula aceasta naturală te scapă de eventualele surprize neplăcute, apărute exact la momentul nepotrivit.

Sex în cadă

Baia nu-i ca marea, dar dacă ai chef de joacă, nici nu se poate un cadru mai inspirat. Nu uita să tragi perdeluțele, să nu inunzi vecinii de dedesubt, și ai grijă să eviți ”accidentele de muncă”, precum săpunul în ochi sau apa clocotită.

Ia rapid o pastilă de Sex Power și, până se termină filmul de la TV, ai și uitat de problemele de potență. Canicula asta e un adevărat afrodiziac, parcă ar avea și prietena ta chef de ceva nebunii. Pielea dogorește, e umedă, sufocantă, iar picăturile de sudoare ce coboară pe claviculă sunt foarte incitante.

Sari din pat, aruncă tricoul de pe tine și aruncă-te în cadă. Ea va crede că vrei doar să te răcorești, însă cheam-o și pe ea, sub un pretext oarecare și invit-o lângă tine. Mângâie-i pielea cu palmele bine săpunite, nu uita că senzația e foarte erotică și lasă-ți imaginația să zburde, ba chiar s-ar putea să ai ceva surprize din partea partenerei și să te uimească cu veleitățile de actriță porno.

Lăsând fanteziile la o parte, ar fi culmea să te trezești cu o problemă de potență când ți-e lumea mai dragă, și uite așa trece tinerețea și libidoul. Nu ai nimic de pierdut printr-o capsulă naturală cu Sex Power, are ingrediente sigure și eficiente și te scutește de scuzele penibile în fața partenerei. Ia o capsulă la nevoie, nu te încurcă cu nimic și nu interacționează cu altceva, fiind 100% natural. O fi vacanță, mare sau doar o fantezie de o seară, cu Sex Power ești sigur că te ridici (la propriu) la nivelul așteptărilor ei.