Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin 10 egyszerű trükk a korai magömlés megelőzésére

10 egyszerű trükk a korai magömlés megelőzésére


Dátum: 2019-10-19
Korai magömlésben szenvedsz? Íme pár trükk, amelynek segítségével megszabadulhatsz ettől a problémától és stressz nélkül kielégítheted a barátnőd.

1. Kerüld el a behatolást

Kerüld a behatolást a nemi kapcsolat első 15 percében. Koncentrálj az előjátékra, hogy elkerüld a gyors magömlés nyomását.

2. Maszturbálj szex előtt

Egy-két órával a szex előtt maszturbálj magömlésig. Ez segít késleltetni az ejakulációt az aktus ideje alatt.

3. Lassítsd a tempót

Váltogasd a penetráció sebességét és mélységét, hogy ne érd el túl gyorsan a csúcspontot. A lassú behatolás és a különböző pozíciók segítenek hosszabb ideig aktívnak maradni.

4. Orgazmus neki

Összpontosíts arra, hogy az előjáték ideje alatt a párodnak legyen orgazmusa. Ez oldja a stresszt és segít, hogy nyugodtabb légy a penetráció ideje alatt. Ha ő már részesült a gyönyörben, akkor szabadon kísérletezhettek még az aktus ideje alatt.

5. Használj vastagabb óvszert

Egyes férfiak azt állítják, hogy a vastagabb óvszer késlelteti az ejakulációt. Az ilyen vastag óvszerek megóvják a péniszt a túlzott stimulációtól, és a korai magömlés történelemmé válik. Próbáld ki és ellenőrizd, hogy segít-e ez neked is. Vannak olyan óvszerek is, amelyek tartalmaznak egy bizonyos érzékenységet csökkentő gélt.

6. Gélek, krémek

Sok olyan gél és krém létezik, amelyektől elzsibbad a pénisz, és részlegesen érzéktelenné válik. Ez nagy mértékben csökkenti a te gyönyörödet, de legalább ki tudod elégíteni feleségedet vagy partneredet. Mi az érzéstelenítő gélek helyett a Prematrol természetes kapszulákat ajánljuk. Mert a gyönyör a tied is kell legyen, nem csak az övé.

7. Az uralkodó nő

Vannak bizonyos pozíciók, amelyek téged, mint férfi, nem stimulálnak annyira. Általában korai magömlés esetén azok a pozíciók ajánlottak, amelyekben a nő van felül. Ily módon a medence és a lábak izmai ellazulnak, és a pénisz alatti szuperérzékeny terület stimulálása jelentősen csökken. Próbáld ki a "cowgirl" vagy a "kiskanál-nagykanál" pozíciókat. Találhatsz mindenféle fotót vagy videót, amelyek megmutatják, hogyan kell alkalmazni őket.

8. Próbálj másra figyelni

Bizonyos esetekben, ha megpróbálsz unalmas dolgokra gondolni szex közben, elvonhatja a figyelmedet és segíthet abban, hogy a lehető legtöbbet hozd ki annak érdekében, hogy kielégítsd barátnődet, partneredet, feleségedet vagy a szeretődet. Bár a technika működik, nem ajánlott ezt gyakran megismételni. Az autopilótán működő szex, a te jelenléted nélkül, hamar elégtelenné válhat a számodra. Inkább használj más egyszerűbb és hatékonyabb módszert.

9. Gyógyszerek

Az orvosok a korai magömlés súlyosabb eseteiben alacsony dózisú antidepresszáns gyógyszereket javasolnak a szorongás csökkentése érdekében. Az ilyen gyógyszerek jelentősen csökkentik a korai magömlést, mert a mellékhatások mellett az ejakuláció jelentős késleltetésével is járnak. Mint említettem, ilyen gyógyszereket csak szélsőséges esetekben ajánlunk. Azok számára, akik káros hatások nélkül akarnak megszabadulni a korai magömléstől, ajánljuk a természetes Prematrol kapszulát.

10. Természetes kiegészítők

A korai magömlés elleni küzdelemben a Prematrol a leggyakrabban alkalmazott étrend-kiegészítő. A kapszulák segíthetnek megszabadulni a korai magömléstől anélkül, hogy szükségtelenül kínlódj a régi technikákkal, mint például a stop-start módszerrel vagy más frusztráló gyakorlattal.

Stresszmentesen szexelhetsz a barátnőddel megállás nélkül, anélkül, hogy szuper vastag rétegű krémmel, géllel, vagy óvszerekkel érzéstelenítenéd magad. Tudjuk, hogy nagyon szeretnél szexelni, hódítani, szeretni, nem megalázva érezni magad azért, mert megint nem sikerült.

Szedj Prematrolt, és éld az életedet úgy, ahogy megálmodtad! A Prematrolnak nincs káros hatása, nem tesz érzéketlenné, hanem segít valódi emberré válni, olyan emberré, aki teljes mértékben kielégíti partnerét! Légy önmagad a Prematrollal!