Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed 10 trucuri simple ca să nu mai ejaculezi prematur

10 trucuri simple ca să nu mai ejaculezi prematur


Publicat în: 2019-10-19
Suferi de ejaculare precoce? Iată ce poți face ca să scapi de această problemă și să-ți poți satisface fără stres iubita.

1. Evită penetrarea

Evită penetrarea în primele 15 minute ale partidei. Concentrează-te pe preludiu ca să scapi de presiunea ejaculării rapide.

2. Masturbează-te întâi

Masturbează-te până la ejaculare cu o oră sau două înainte de sex. Asta te va ajuta să întârzii ejacularea în timpul partidei.

3. Încetinește ritmul

Variază viteza și adâncimea penetrării pentru a nu ajunge rapid la punctul de fierbere. Penetrarea lentă, în poziții diferite, te va ajuta să te menții activ o perioadă mai lungă de timp.

4. Orgasm pentru ea

Oferă-i iubitei un orgasm în timpul preludiului. Asta te va elibera de stres și te va ajuta să te relaxezi în timpul penetrării. Dacă ea și-a primit deja o doză de plăcere, atunci sunteți liberi să experimentați mai mult în timpul partidei.

5. Folosește prezervative mai groase

Unii bărbați spun că prezervativele mai groase îi ajută să prelungească ejacularea o lungă perioadă de timp. Astfel de prezervative groase ajută penisul să evite suprastimularea iar ejacularea precoce devine istorie. Testează și vezi dacă te ajută și pe tine. Există unele care conțin și un anume gel desensibilizant.

6. Geluri, creme, spray-uri

Există multe geluri și creme care efectiv amorțesc penisul și îl fac parțial insensibil. Asta reduce destul de mult plăcerea ta dar cel puțin îți vei satisface nevasta sau partenera. Noi recomandăm Prematrol capsule naturale în loc de geluri cu anestezic. Pentru că plăcerea trebuie să fie și a ta nu doar a ei.

7. Femeia dominantă

Există anumite poziții care nu te stimulează atât de mult pe tine ca bărbat. În general, cele în care femeia de deasupra sunt recomandate pentru bărbații cu ejaculare precoce. În acest fel, mușchii pelvisului și picioarelor sunt relaxați iar stimularea zonei super sensibile de sub penis se reduce considerabil. Încercați pozițiile "cowgirl" sau "spooning". Puteți găsi tot felul de fotografii sau filmulețe care să vă arate cum să le aplicați.

8. Distrage-ți atenția

În unele cazuri, gânditul la lucruri plictisitoare în timpul sexului îți poate distrage atenția și te poate ajuta să reziști cât mai mult ca să-ți satisfaci prietena, partenera, nevasta sau iubita. Deși tehnica funcționează, nu e recomandat să faci acest lucru în mod repetat. Sexul pe pilot automat, fără să fii prezent, poate deveni rapid nesatisfăcător pentru tine. Mai bine folosești alte metode mai simple și mai eficiente.

9. Medicamente

În cazurile grave de ejaculare precoce, unii medici recomandă medicamente antidepresive în doze mici pentru a reduce anxietatea. Astfel de medicamente reduc semnificativ ejacularea precoce pentru că au ca efecte adverse și o întârziere marcată a ejaculării. Așa cum am spus, astfel de medicamente sunt recomandate doar în cazurile extreme. Pentru cei care vor să scape de ejaculare prematură fără efecte adverse, există capsulele naturale Prematrol.

10. Suplimente naturale

Prematrol este cel mai folosit supliment alimentar pentru combaterea ejaculării precoce. Capsulele te pot ajuta să scapi de ejacularea precoce fără să te chinui inutil cu tehnici vechi cum ar fi metoda stop-start sau alte exerciții frustrante.

Poți să faci sex fără stres cu iubita ta fără să te oprești, fără să te anesteziezi cu creme, geluri sau prezervative super groase. Știm că îți dorești extrem de mult să faci sex, să cucerești, să iubești și să nu te mai simți umilit pentru că nu reziști. Ia Prematrol și trăiește-ți viața așa cum ai visat! Prematrol nu are efecte adverse, nu te desensibilizează ci te ajută să devii un bărbat adevărat, unul care poate să-și satisfacă din plin partenera! Fii tu însuți cu Prematrol!