Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Dieta noastră este săracă în nutrienți! Cum suplinim necesarul?

Dieta noastră este săracă în nutrienți! Cum suplinim necesarul?


Publicat în: 2015-04-29

sanatateVitaminele și mineralele sunt nutrienți de care corpul tău are nevoie pentru a se dezvolta normal. Vitaminele sunt substanțe organice produse de plante și animale iar mineralele sunt substanțe anorganice provenite din sol și apă dar absorbite de plante. Oamenii și animalele absorb mineralele din plantele pe care le mănâncă.

Vitaminele și mineralele joacă un rol unic în menținerea sănătății. De exemplu, vitamina D ajută organismul uman să absoarbă necesarul de calciu (un mineral) pentru formarea unor oase sănătoase. Deficiența de vitamina D produce o boală numită rahitism la copii și osteomalacie la adulți. Oasele se înmoaie datorită incapacității organismului de a absorbi calciul. Corpul uman nu poate produce calciul și de aceea el trebuie să provină din alimentație. Alte minerale precum cromul, fierul, seleniul sau zincul provin tot din alimente dar necesarul este mai mic decât cel de calciu.

Necesarul de vitamine și minerale ar trebui să fie acoperit în totalitate de dieta zilnică. sanatateDin păcate acest lucru nu se întâmplă. Multe vitamine importante precum vitamina C, vitaminele din grupul B, vitamina A și alți nutirenți foarte importanți se distrug prin fierberea, prăjirea sau coacerea îndelungată a fructelor și legumelor. De foarte multe ori organismul nu primește necesarul zilnic de antioxidanți, vitamine și minerale pentru că dieta noastră nu este suficient de variată sau suficient de sănătoasă. Fructele și legumele în stare crudă sunt consumate din ce în ce mai rar de omul modern.

Există însă o categorie întreagă de plante extrem de bogate în vitamine, minerale, enzime și nutrienți esențiali și de bună calitate cu care ne putem suplimenta zilnic dieta. Spirulina, orzul, ginsengul, aloe vera, ceaiul verde și multe alte plante sunt foarte bogate în nutrienți esențiali, ușor de absorbit și de utilizat de către organismul uman.

Lipsa acestor nutrienți poate trece foarte ușor neobservată pentru o perioadă de timp. De foarte multe ori nu realizăm că stările de oboseală cronică, amețelile, foamea constantă, crampele musculare, schimbările bruște de dispoziție, sanatateconstipația, balonările, grețurile și vărsăturile frecvente sunt de fapt carențe nutritive pe care organismul nu mai reușește să le compenseze.

Schimbările radicale în dietă pentru a compensa deficiențele nutritive instalate în ani de zile nu sunt nici eficiente nici recomandate. Tot ce putem face este să apelăm la plantele care conțin necesarul vitaminic într-o formă foarte concentrată și foarte accesibilă organismului uman.

Gama Alevia aduce necesarul nutritiv pentru întreaga familie într-o formă cât se poate de simplă și eficientă de utilizare. Produsele conținute în gama Alevia sunt extrem de variate. Aveți lipsă de Calciu, Magneziu sau Zinc? Găsiți aici necesarul de minerale în formă concentrată, forte, pentru adulți sau copii. Doriți o cură de vitaminizare și detoxifiere cu plante exotice? Puteți combina o cură de aloe vera cu noni tahitian iar la urmă o doză sănătoasă de spirulină, aliment medicament bogat în proteine vegetale de cea mai bună calitate.

Întreaga familie trebuie să beneficieze de suplimentele alimentare conținute în gama Alevia. De la ceaiuri naturale până la fibre și de la plante exotice până la vitamine și minerale organismul uman are nevoie de întreținere constantă. Suplimentarea dietei este absolut necesară pentru menținerea sănătății fizice și psihice. Cu Alevia aveți acum totul la îndemână!