Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Mărirea penisului - Mit sau realitate?

Mărirea penisului - Mit sau realitate?


Publicat în: 2015-04-29

Dorinţa de a avea un penis mai mare a fost o importantă preocupare precum şi o sursă de îngrijorare pentru bărbaţi întotdeauna. O întreagă industrie a fost creată pentru a veni în sprijinul bărbaţilor care caută soluţii pentru mărirea penisului şi o erecţie tare că piatra care durează. Şi asta nu e de mirare ţinând cont de faptul că performanţa sexuală este strâns legată de încrederea în sine pe care o are un bărbat.

Încrederea în sine determină modul în care interacţionăm cu sexul opus şi poate chiar afecta modul în care alegem partenerul sexual şi de viaţă. Lipsa încrederii în abilităţile sexuale poate conduce la alegerea unui partener nepotrivit şi stabilirea unor standarde modeste din teamă de a nu dezamăgi. Încrederea unui bărbat în abilităţile lui în pat se reflectă în orice aspect al vieţii lui, de la modul cum interacţionează cu colegii de serviciu până la modul în care merge, vorbeşte şi reacţionează în condiţii de stres. Dimensiunea penisului este una dintre cele mai importante caracteristici care afectează încrederea sexuală a unui bărbat. Atâta timp cât un bărbat consideră că penisului lui este prea mic pentru a oferi satisfacţie partenerei, un întreg lanţ de efecte secundare nedorite şi neplăcute se declanşează care îi afectează comportamentul mai mult decât ne putem imagina. Astfel, căutarea de soluţii pentru mărirea penisului nu mai este ceva ce bărbatul face pentru plăcerea sexuală personală, ci şi pentru a îmbunătăţii şi alte aspecte ale vieţii lui.


Un bărbat cu o încredere sexuală la un nivel înalt va atrage partenerele ca un magnet pentru că proiectează o senzualitate aparte, este încrezător în puterile sale şi foarte relaxat şi mult mai capabil să-şi folosească corpul şi mintea pentru a beneficia şi a oferi şi partenerei o experienţă sexuală de o calitate mai bună.


Pentru toţi aceia care consideră că au nevoie de câţiva centimetrii în plus pentru a ajunge la performanţele dorite, obţinerea lor poate face diferenţa între o viaţă împlinită şi de succes şi o viaţă afectată de frustrări şi nemulţumiri.


Este normal pentru un bărbat să îşi dorească să ofere mai mult în pat şi să maximizeze perfomanţa sexuală prin mărirea penisului şi să caute soluţii pentru o erecţie mai puternică şi de lungă durată ţinând cont de faptul că o viaţă sexuală împlinită aduce beneficii şi pe alte planuri.


Aşa cum spuneam la început, o întreagă industrie a fost creată pentru a veni în sprijinul bărbaţilor care caută să adauge câţiva centrimetrii în plus sau o erecţie tare că piatra. Suntem invadaţi de informaţii din toate părţile şi asta poate deveni obositor şi frustrant. Ceea ce este important de reţinut este faptul că există soluţii 100% naturale pentru mărirea penisului precum şi un sistem de exerciţii care ajută la mărirea penisului în mod natural, fără chimicale sau efecte secundare nedorite şi cu rezultate vizibile încă de la primele utilizări.