Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Noile reguli ale sexului – ești pregătit să le faci față?

Noile reguli ale sexului – ești pregătit să le faci față?


Publicat în: 2015-11-06
Noile studii arată că femeile s-au schimbat destul de mult în ultimii ani. Femeile vor mai mult sex și nu orice fel de sex. Femeile vor noutate, garanția satisfacției, adrenalină, creativitate și bărbați capabili. Dacă până acum majoritatea femeilor erau percepute ca niște pachete de nervi, inhibate, obsedate de felul în care arată și relativ greu de convins să facă sex lucrurile s-au mai schimbat. Nu te speria dacă o femeie vrea sex în parc, pe masă, sub masă, în avion sau pe plajă. Femeile vor sex nebun și nimic nu le poate sta în cale!

Ea se simte liberă să experimenteze

Dacă tu, ca bărbat, ai în minte un set de reguli despre ce ești dispus să faci și ce nu pentru satisfacția sexuală, multe femei se simt astăzi mult mai libere decât tine să experimenteze noi roluri pentru a-și atinge scopul. Femeile pot foarte bine juca rolul de dominatoare dar și de supuse în timpul sexului fără să se simtă inconfortabil. Femeile pot alege sexul cu mai mulți parteneri, pot săruta alte femei, pot folosi jucării sexuale, se pot juca pervers cu mâncarea, fără să primească diferite etichete și fără să simtă că sunt judecate greșit. E o nouă eră de care chiar trebuie să profiți!

Orgasmul nu mai e rege, intimitatea da

Factorii care fac sexul cu adevărat de dorit nu mai sunt doar dorința, plăcerea, pasiunea, atracția sau orgasmul. Termenul de sex optim implică mulți alți factori precum intimitatea erotică și sexuală profundă, comunicarea foarte bună, prezența continuă și concentrarea, capacitatea de a-ți accepta vulnerabilitatea, dorința de a explora, capacitatea de a risca, de a te conecta cu partenera la mai multe niveluri decât cel pur mecanic și sexual. Sexul optim este foarte distinct de actul pur mecanic al sexului, cere mult efort, timp pentru intimitate cu celălalt și pentru comunicare dar în final dă niște rezultate mult mai bune pentru cuplu și pentru relație.

Femeile sunt mai sănătoase, mai inteligente și mai flexibile

Mulți bărbați refuză să ia în calcul efectele sedentarismului, alcoolului sau fumatului asupra vieții lor sexuale. Aici pot învăța multe de la femeile moderne. Sănătatea și felul în care arată a rămas prioritar pentru ele. Obsesiile au dispărut dar dorința lor de a fi sănătoase dă rezultate excelente mai ales în pat. În plus, femeile sunt la zi cu informațiile, au învățat să-și exprime mai bine dorințele, frustrările și nevoile și în plus practică yoga pentru sănătate mentală și pentru flexibilitate. N-ar fi rău să ții pasul dacă vrei să ai șanse reale cu femeile libere, flexibile și sănătoase ale noilor vremuri!

Recomandarea noastră

În timp ce mulți bărbați încă se confruntă cu ejacularea prematură, erecțiile ineficiente, libido scăzut și alte mici deficiențe, femeile se reinventează și se redefinesc ca noile zeițe ale sexului. Vrei să faci ceva în acest sens? Fă un plan de acțiune! Pune-te la punct cu sănătatea, scapă de ejacularea prematură, învață să fii mai deschis, mai comunicativ și mai sensibil. Folosește-te din plin de noile produse naturale contra ejaculării premature. Prematrol este un astfel de produs. Capsulele de Prematrol conțin lăptișor de matcă, ginseng, plante exotice pentru stimularea dorinței sexuale, vitamine și alte extracte extrem de benefice. Cura de Prematrol te ajută să lupți mai bine contra ejaculării premature și să fii în pas cu noile tendințe!