Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Cum și de ce să-ți îmbunătățești cantitatea de spermă

Cum și de ce să-ți îmbunătățești cantitatea de spermă


Publicat în: 2016-01-27
Fie că vrei să-ți crești șansele de a avea copii, fie că vrei să ejaculezi mai puternic, creșterea cantității de spermă se află pe lista de dorințe a multor bărbați. O cantitate semnificativă de spermă indică un nivel ridicat de testosteron și prin urmare este un semn de virilitate și de sănătate a sistemului reproductiv.

De ce ar trebui să te intereseze cantitatea spermei?

Mulți factori care afectează cantitatea de spermă afectează și nivelul de testosteron. Afectarea testosteronului are un impact major asupra nivelului total de energie, asupra sănătății mentale și asupra dorinței sexuale. O creștere a producției de spermă duce automat la o creștere a libidoului. Micile schimbări în stilul de viață pot afecta destul de mult nivelul de spermă. Citește mai jos!

Suplimente pentru spermă

Unele medicamente scad producția de spermă însă există și suplimente care pot ajuta la reechilibrarea și chiar la creșterea producției de spermatozoizi. L-carnitina este un aminoacid natural care se găsește în carnea roșie și în lapte și care crește producția de spermă și viteza. Acidul folic în combinație cu zincul cresc într-o anumită măsură cantitatea de spermă. L-arginina care se găsește în nuci, semințe de susan, ouă și carne este un alt supliment foarte recomandat. Antioxidanții puternici precum vitamina E și seleniul cresc viteza și concentrația de spermatozoizi.

Bea mai puțin

Alcoolul afectează funcția ficatului iar această alterare duce la creșterea dramatică a nivelului de estrogen din organism. Acumularea de estrogen în organismul unui bărbat interferează imediat cu producția de spermă. Chiar și numai două porții de alcool pe zi au efecte negative pe termen lung asupra spermei. Studiile din Marea Britanie au arătat că alcoolul afectează testosteronul, libidoul și nivelul de spermă într-o varietate de moduri negative inclusiv prin împiedicarea absorbției de vitamina A, esențială în producția de spermă.

Nu mai fuma

Dacă fumezi, ar fi bine să te oprești chiar acum. Pe lângă respirația condimentată cu miros dens de nicotină și în afara faptului că ai gustul alterat, fumatul afectează numărul de spermatozoizi. Nu numai că ai mai puțină spermă decât nefumătorii (cam cu 25%) dar spermatozoizii tăi sunt mai mici și mai leneși. De ce? Echilibrul proteinelor de la nivelul testiculelor este puternic afectat. În mod normal, organismul reușește să mențină un echilibru dar dacă fumezi scade nivelul unei proteine numită protamina 2. Astfel, întregul echilibru al testiculelor este dat peste cap fapt ce afectează notabil sperma.

Recomandarea noastră

Semenax conține exact ceea ce ai nevoie pentru a menține sau pentru a crește cantitatea de spermă și mobilitatea spermatozoizilor. Aceste capsule conțin aminoacizii esențiali pentru producerea unei sperme de calitate, arginina, lizina, carnitina, vitamina E, zinc și multe extracte naturale cu efect recunoscut pentru stimularea vieții sexuale. Extracte exotice te vor ajuta să ai erecții mai bune, orgasme mai intense și mai ales ejaculări mult mai bogate în spermă. Semenax are efecte benefice atât asupra sănătății reproductive cât și asupra intensității și pasiunii vieții tale sexuale. Folosește-l și beneficiază de tot ce are natura mai bun de oferit! Ai grijă de sănătatea ta mentală, fizică și sexuală numai cu Semenax!