Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Bărbații sexy au aceste 8 trăsături. Tu câte ai?

Bărbații sexy au aceste 8 trăsături. Tu câte ai?


Publicat în: 2016-03-02
Unele lucruri care fac un bărbat sexy se schimbă cu anii. De exemplu, în anii '60 bărbații sexy fumau non stop și beau whisky toată ziua. În zilele noastre, bărbații sexy beau sucuri verzi de crudități și au abdomene cu pătrățele. Unele lucruri se schimbă cu trecerea timpului. Altele însă rămân constante. Tu, ca bărbat sexy în 2016 va trebui să ai următoarele calități.

Ai tot felul de lucruri dar nu simți nevoia să te tot lauzi cu ele

Lucrurile sunt lucruri. Le cumperi și se strică iar apoi cumperi altele. De ce te-ai lăuda cu ele? Bărbații sexy ai zilelor noastre se pare că au înțeles faptul că banii și lucrurile nu reprezintă omul.

Nu țipi niciodată la nimeni în public

Chiar dacă uneori simți că explodezi, e preferabil să te abții de la manifestări neplăcute în public. Nu țipi dacă întârzie comanda la restaurant, nu țipi în trafic, nu țipi dacă iubita te face să aștepți și mai ales nu țipi la copii. E semn de civilizație și de bună creștere.

Știi că o femeie are valoare indiferent de cum arată

Faptul că poți să judeci o femeie după alte criterii în afară de felul cum arată te face pe tine un bărbat sexy. Femeile nu sunt obiecte și nici păpuși. Nu toate au sâni mari și înălțime de fotomodele și nici nu trebuie. Fiecare femeie e unică în felul ei. Probabil că știi asta.

Respecți femeile chiar dacă uneori te refuză

Faptul că uneori ești refuzat și ți se pare nedrept nu te face să devii misogin și să tratezi femeile fără respect. E dreptul fiecăruia să aleagă după cum îi place.

Îți pasă de sănătatea ta

Faptul că alegi cu grijă ceea ce bagi în gură nu te face mai puțin bărbat. Faptul că știi să gătești, faptul că alegi să fii vegetarian, vegan sau să ții o dietă pentru că ai ceva grăsime în plus te face sexy. Care femeie nu vrea un bărbat sănătos, viguros și plin de energie?

Nu înșeli. Niciodată.

Pentru că nu ți-ar plăcea să fii înșelat, nu înșeli. Știi când să închei o relație. Știi ce aștepți de la o relație. Ești stăpân pe tine și pe sentimentele tale. Ești matur.

Nu aștepți să fii tratat ca un zeu numai pentru că ai penis

Bărbații nu primesc tratament special. Nici femeile. Nu te simți liber să tratezi de sus femeile, nu le numi fufe, fâțe sau cine știe ce alte lucruri mai mult sau mai puțin vulgare.

Ai un interes special în ceea ce privește sexul

Ai înțeles că a fi plictisitor în pat nu e sexy absolut deloc. Bărbații sănătoși, creativi, interesați de femei ca întreg nu doar de sânii sau de fesele lor sunt într-adevăr noul val. Fii un bărbat echilibrat, interesant, atent, politicos și amabil și vei fi căutat de femei interesate de sex și probabil și de relații.

Recomandarea noastră

Bărbatul anului 2016 ar trebui să aibă tot ce trebuie pentru o partidă memorabilă: lubrifianți, jucării, cravașe, prezervative, capsule pentru potență, inteligență, sănătate și virilitate. Sexul a devenit mai simplu și mai complicat în același timp. Recomandarea noastră este să ai mereu la îndemână capsula naturală Sex Power. Chiar dacă ai o potență aparent normală să știi că se poate și mai bine. Mult mai bine. Sex Power are în compoziție substanțe naturale capabile să te introducă într-o stare de semi erecție pentru câteva zile. Vrei orgasme multiple? Le poți avea! Vrei erecții tari ca piatra? Vrei să ejaculezi controlat? Încearcă niște partide absolut fantastice cu această capsulă fără efecte adverse sau alte neplăceri. Fii bărbatul sexy pe care îl așteaptă fiecare femeie! Fii sexy cu SexPower!