Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Viața ta sexuală e la 50%! Din păcate! Partea 2

Viața ta sexuală e la 50%! Din păcate! Partea 2


Publicat în: 2016-04-18

Caută-ți zonele de aaaaaaa și oooooo!

Învață să te satisfaci. Singur. Află ce-ți place apoi arată-i partenerului. Spune-i exact ce vrei. Sesiunile de sex solo te ajută să descoperi zone erogene, puncte orgasmice, atingeri cu potențial exploziv. Explorează-ți corpul în toate direcțiile și lasă-te excitat de întregul exercițiu. Lasă-ți fanteziile libere, nu te opri. Ține minte ce descoperi. E foarte important.

Joacă-te!

Atunci când ești cu cineva în pat îți vine foarte ușor să treci direct la sex (la chestia simplă, penis - vagin, 3 minute și-am plecat). Există căi mai interesante spre orgasm, ai uitat? Sex oral? Buuun! Pupături din alea franțuzești cu limba nu vrea nimeni? Bune și alea! De ce ai trece direct la sex când există atâtea nebunii de făcut? Atinge-ți partenerul! Prin haine, fără haine atingerile sunt uneori mai orgasmice decât sexul propriu-zis! Joacă-te cu sexul! Nu mai lua totul în serios! Relax!

Lasă fanteziile să zboare!

Stimularea fizică e numai jumătate din toată treaba asta complicată care se cheamă sex. Restul e în capul tău. Când vrei să te exciți, scoți de la naftalină tot felul de imagini și de scenarii și bam! începi să simți furnicături prin zonele sudice! Fanteziile tale o pot pune de un orgasm frumos sau nu! Gândurile fac și desfac plăcerea erotică!

Vorbește erotic!

Nu știi ce să spui. Nu știi cum s-o spui. Începe așa. Șoptește-i partenerului la ureche exact ce ai vrea să-i faci. Sau fă lucrurile și spune-i în același timp ce faci cu o voce senzuală și seducătoare. Nu trebuie să spui cine știe ce lucruri vulgare. Vorbitul murdar nu e pentru toată lumea. Vrei să exciți cu ajutorul vocii. Te simți prost spunând penis, vagin, vulvă sau alte lucruri? Spune-le în oglindă ca să te obișnuiești. Pare foarte amuzant dar devine mai ușor cu timpul.

Afară din dormitor!

Caută locuri interesante pentru sex care să nu implice neapărat un pat sau un dormitor. Grădina din spatele casei? Duș? Piscină? Oriunde ar fi încearcă să nu fie totuși prea public. S-ar putea să te trezești arestat fără pantaloni (nu că n-ar fi sexy). S-ar putea ca după câteva sesiuni de sex aventuros să nu mai vrei să ajungi vreodată în dormitor! Să nu zici că n-ai fost avertizat! Dormitorul e moartea pasiunii pentru multe cupluri și nici măcar nu-și dau seama.

De reținut!

Acest mini ghid conține câteva idei năstrușnice pentru înviorarea pasiunii și dorinței sexuale. Totul începe cu tine. Corpul tău trebuie adorat. Pielea ta trebuie atinsă. Mai întâi de tine și apoi de cel pe care îl iubești. Creierul e cel mai tare organ sexual din toate timpurile. Cu el poți face sex oricând, oriunde, în orice condiții. Trebuie doar să-l eliberezi de prea multele probleme care îl încarcă. Fanteziile sunt calea spre orgasm.