Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Sex la 35 de ani – picant, dulce sau amar?

Sex la 35 de ani – picant, dulce sau amar?


Publicat în: 2016-05-09
Experimentat, informat, sănătos și cu o erecție zdravănă în fiecare dimineață, la 30 de ani ar trebui să fii regele sexului. Teoretic, lucrurile ar trebui să meargă strună. Practic, decada 30-40 de ani e dominată de multe și diverse dezacorduri între ce ți-ai dori să poți și ceea ce poți cu adevărat. Pe de o parte mulți bărbați suferă încă de ejaculare prematură deși sexologii spun că astfel de neplăceri s-ar ameliora cu vârsta. Pe de altă parte erecțiile spontane, ușoare, aproape automate și fără absolut niciun efort încep să devină mai rare în jurul vârstei de 35 de ani. Într-un cuvânt, sexul e complicat.

Vârsta contradicțiilor

Studii recente publicate de Universitatea Harvard arată bărbații de 30 și ceva de ani sunt mult mai puțin satisfăcuți sexual decât bărbații de 40 sau chiar 50 de ani. La 35 de ani bărbații sunt mult prea stresați din cauza multiplelor responsabilități ca să se mai bucure cu adevărat de sex. În plus, aceleași studii arată că libidoul femeilor aflate într-o relație stabilă scade dramatic și după aproximativ 4 ani de relație numai 50% dintre femei își mai doresc sex regulat. Tabloul celei mai bune perioade din viața unui bărbat pare destul de sumbru la capitolul sex. Ejaculare prematură sau absența erecției, libido care scade văzând cu ochii, stres cât cuprinde, ce poți face?

Îl controlezi sau te controlează?

Mulți bărbați (și femei) cred că bărbații au sau ar trebui să aibă control asupra penisului. Din păcate, relația dintre bărbat și organul lui sexual este foarte complexă și duce de multe ori la frustrări și la întrebări retorice de genul "cine pe cine controlează?" Mulți bărbați visează să-și controleze perfect momentul ejaculării sau să-și mențină erecțiile după bună plăcere dar astfel de lucruri se întâmplă destul de rar. Adolescenții experimentează de multe ori erecții spontane și uneori nedorite (mai ales în timpul orelor). Mai târziu, aceeași adolescenți devin activi sexual și se simt frustrați pentru că nu pot avea erecții fix atunci când și le doresc mai mult. Cauza? Frica, dorința de a face ceva cu care nu ești familiar, dorința de a plăcea partenerei și așteptările prea mari.

Aprofundează relația

Sexul este un sport de echipă. Nu poți să-și dai demisia de la job și să pleci în lume ca să-ți aprofundezi viața sexuală (sau cel puțin majoritatea dintre noi nu poate face asta). Nu-i neapărat să-ți iei o amantă și să dai vina pe criza vârstei de mijloc (e prea devreme și nu te ia nimeni în serios). Poți să restabilești conexiunea cu partenera și să rezolvi unele mici deficiențe. Am stabilit deja că e complicat și că nu există o modalitate simplă prin care să-ți controlezi erecțiile, ejaculările sau libidoul. Poți face totuși ceva. Întâi de toate rezolvă eventualele probleme fizice care te împiedică să atingi satisfacția maximă în pat. Ejaculezi prematur? Caută soluții. Erecția e din ce în ce mai absentă? Unele medicamente pot da astfel de efecte adverse. Bolile cronice precum diabetul și obezitatea pot face ravagii la nivel sexual. Fumatul în exces și consumul regular de alcool te taxează iar combinația alcool, țigări, stres te poată lăsa impotent.

Recomandarea noastră

La 35 de ani sexul trebuie să fie picant sau dulce-romantic în nici un caz amar și plin de insatisfacție. Nu lăsa neplăcerile vârstei să-ți strice anii cei mai frumoși din viață. Ejacularea prematură poate fi acum combătută cu Prematrol, un produs revoluționar cu efecte deosebite. Prematrol este un antidepresiv natural, un produs care combate frica și stresul cele două elemente responsabile de ejacularea prematură. Poți trece mai ușor peste grijile caracteristice vârstei de 35 de ani dacă ai la îndemână acest supliment alimentar foarte eficient și apreciat de bărbații din întreaga lume. Prematrol stimulează secreția naturală de serotonină din creier fără să forțeze mecanismele fine ale organismului uman. Fiind un produs 100% natural, efectele se instalează în timp dar sunt de durată. Fii mereu bine dispus, dornic de sex, cu erecțiile tari și ejaculările controlate și mereu alături de Prematrol.