Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Concepții greșite despre suplimentele împotriva cancerului

Concepții greșite despre suplimentele împotriva cancerului


Publicat în: 2019-03-13
Dacă te gândești să folosești niște suplimente alimentare în lupta împotriva cancerului, ar trebui să te informezi foarte bine înainte de a lua o decizie. Sunt câteva idei greșite de care trebuie să te ferești. Și nu uita să te consulți și cu medicul care te tratează pentru a fi sigur că ai luat decizia corectă.

Mitul ”mai mult este mai bine” poate duce la supradoze

Multe suplimente alimentare se pot vinde fără prescripție medicală, și din acest motiv se poate presupune, în mod greșit, că se pot administra în siguranță chiar în doze mari. Nu te lua după miturile urbane care te asigură că vitaminele pot face minuni luate în cantități enorme, nu există dovezi științifice în acest sens. Multe din ele sunt chiar dăunătoare în cantități mari, atingând niveluri toxice pe care organismul nu le poate elimina ușor. Și acest lucru este cu atât mai îngrijorător când suferi de o boală serioasă sau de cancer.

Chiar dacă este natural, nu înseamnă că trebuie să abuzezi de produsul respectiv. Poate sistemul imunitar are nevoie doar de un mic ajutor, consultă medicul înainte de a lua doze masive din diverse suplimente. De obicei, o administrare moderată este suficientă.

Mitul ”este folosit din timpuri străvechi, deci trebuie să fie bun”

Într-adevăr, dacă un produs natural este folosit în medicina tradițională de sute de ani, îți poate da o anumită doză de încredere, dar nu înseamnă că este și eficient. Și asta deoarece nu a existat o metodă de verificare a efectelor adverse pe termen lung. Așadar un anumit supliment pentru sistemul imunitar poate avea efect pe termen scurt, însă poate avea efecte adverse periculoase pe termen lung, cum ar fi bolile de inimă sau cancer.

Contează foarte mult și metoda de administrare. Dacă în vremuri străvechi o boală era tratată cu succes de anumite ierburi administrate de vraci experimentați, nu aceleași efecte se obțin când îți administrezi singur pastile după ureche, în doze pe care nu le poți controla.

Mitul ”nu strică să iau suplimente împreună cu tratamentul medicamentos”

Este o idee frecvent întâlnită, nu contează de ce boală suferi. Dar ar trebui întotdeauna să-ți întrebi medicul curant dacă este o idee bună să combini rețeta pe care ți-a dat-o cu suplimentul natural pe care dorești să-l iei. Unele pot face minuni pentru sistemul imunitar, ceea ce este de dorit atunci când suferi de boli grave sau de cancer.

Ce vine din natură este întotdeauna mai bun

În sfârșit, o idee demnă de luat în considerare. În ziua de astăzi, te convingi din ce în ce mai mult că ceea ce provine din natură și este în stare naturală, nerafinată, este mult mai eficient decât produsele procesate și pline de aditivi.

Unele dintre cele mai cunoscute și eficiente suplimente, cum ar fi ciupercile Shiitake, ingredientul principal din Cancerex, sunt culese în stare brută din mediul natural și sunt folosite fără a fi procesate. Suplimentele botanice, extrase direct din plantă și comercializate ca produse naturale, pot fi deosebit de utile în lupta împotriva formelor de cancer, ameliorând simptomele și întărind sistemul imunitar. Cancerex este fabricat din toate părțile ciupercii Shiitake, înmagazinând toate beneficiile acestui super aliment. Îmbunătățește eficacitatea tratamentelor, te ajută să combați efectele neplăcute ale terapiilor anti cancer, crește pofta de mâncare și de viață. Complet natural și eficient, doar o singură doză de Cancerex pe zi te ajută să treci cu bine peste perioadele neplăcute asociate bolii.