Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Am hemoroizi! În cât timp se vindecă?

Am hemoroizi! În cât timp se vindecă?


Publicat în: 2019-05-15
Hemoroizii nu sunt o boală ci mai degrabă un simptom al vieții moderne în care lipsa de mișcare și lipsa de fibre din alimente provoacă întâi constipație apoi presiune crescută pe venele din jurul anusului. Micile vene se dilată și ies în afară sau rămân în interiorul anusului sub forma unor crescături moi, dureroase, inflamate, numite hemoroizi interni sau externi. Manifestările nu sunt deloc plăcute. Disconfortul din zona anală, mâncărimile, durerea, fac atât mișcarea cât și statul pe scaun extrem de neplăcute. Întrebarea de pe buzele celor care suferă de astfel de probleme este cum se tratează și în cât timp voi scăpa de hemoroizi?

Am nevoie de operație?

Frica de operație îi face pe mulți să-și ascundă simptomele și să pretindă că totul e în regulă pentru a nu fi forțați de familie sau prieteni să meargă la medic. Operația este necesară însă doar în cazuri extrem de grave, atunci când toate soluțiile simple au eșuat sau n-au fost aplicate din diverse motive. Unele tipuri de hemoroizi vor trece de la sine în câteva zile în special dacă se folosește Hemomed, dispozitivul care odată răcit și aplicat pe zonele cu probleme poate ușura simptomele în câteva ore.

Există complicații?

Da. Hemoroizii neglijați tind să producă multe complicații. Odată ce simptomele dispar, pacienții cred că problema s-a rezolvat cu totul. Având în vedere că cei mai mulți hemoroizi sunt un simptom al neglijenței în alimentație și mișcare dispariția lor nu va fi niciodată completă dacă rădăcina problemei nu este rezolvată. Complicațiile sunt multe și includ sângerări în cantități însemnate și anemii, infecții sau inflamații și un disconfort major.

Ce tratamente să folosesc?

Medicul poate pune diagnosticul și poate depista tipul de hemoroizi și localizarea lor, intern sau extern. Tot el poate spune cât de gravă este situația și ce măsuri se recomandă. Metodele de tratare a hemoroizilor necomplicați sunt simple și la îndemână. Schimbările în alimentație și modul de viață pot scuti pe oricine de aparițiile repetate ale hemoroizilor interni sau externi. Ceaiurile naturale, alimentele nutritive, bogate în fibre bune, câteva zeci de minute de mișcare pe zi, scăderea consumului de alimente extrem de picante, o igienă riguroasă a zonelor afectate, un consum redus de alcool, toate pot contribui la sănătatea tubului digestiv și la prevenția unor noi episoade de dureri și inflamații în zona anală.

Hemomed – pentru liniștea ta!

În multe situații, disconfortul este atât de mare încât e greu să te poți concentra pe altceva. Hemoroizii pot duce la insomnii, agitație, oboseală, extenuare fizică și psihică. Atunci ai nevoie de Hemomed, micul dispozitiv recomandat de medici din toata lumea pentru toate situațiile în care ai nevoie de ajutor.

În trusa de tratare a hemoroizilor trebuie să existe neapărat Hemomed, dispozitivul medical profesional simplu și ușor de folosit pentru a scăpa de mâncărimi, dureri și disconfortul aferent hemoroizilor interni și externi. Dispozitivul se pune în congelator pentru ca substanța din interior să se răcească iar apoi se aplică pe zonele inflamate. Simptomele dispar după câteva aplicări și liniștea se instalează treptat.

Dispozitivul nu are contraindicații și se folosește cu succes pentru a scăpa de disconfortul grav creat de apariția hemoroizilor intern și extern. Este o metodă de tratare modernă, igienică, la îndemână și extrem de eficientă atât acasă cât și în călătorii. Hemoroizii trebuie tratați natural pentru a nu apărea complicații. Folosește Hemomed metodă de tratare simplă și eficientă!