Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Vrei siluetă fără dietă? Încearcă trucurile noastre!

Vrei siluetă fără dietă? Încearcă trucurile noastre!


Publicat în: 2015-04-29

slabireDacă te pregăteai să ții o dietă draconică prin care să slăbești cinci kilograme în trei zile află că ai la îndemână și alte metode prin care poți părea mai subțire, mai frumoasă și mai sexy la următoarea petrecere. Slăbitul sănătos se face în timp. Dacă ești deja panicată de felul în care arăți, folosește-te de efectele speciale oferite de hainele potrivite, de machiaj și de aspectul pielii și bazează-te mai puțin pe diete minune și absolut nesănătoase. Ce e mai important? Să arăți veselă și sănătoasă sau slabă și palidă de pe urma înfometării prelungite?

Tunsoarea care slăbește. Pentru femeile plinuțe, tunsoarea poate face minuni sau le poate face să arate și mai rotunde decât sunt. Părul scurt nu avantajează în această direcție pentru că pune în evidență bărbia dublă și rotunjimea obrajilor. Părul lung îți va fi mereu de ajutor pentru că alungește forma feței oferind senzația de curgere care distrage atenția de la zona obrajilor și bărbiei. Tunsorile cu breton sunt dezavantajoase pentru că taie din lungimea naturală a feței. Adresează-te unui profesionist care îți poate oferi fix tunsoarea de care ai nevoie pentru a scăpa de câteva kilograme.slabire silueta

Machiajul oferă profunzime feței. Aplicat cu îndemânare, machiajul obrajilor și ochilor poate face minuni pentru silueta feței. Trusa de farduri este aliatul tău în a ascunde grăsimea depusă pe gât, pe pomeți, sub ochi și sub bărbie. Aplică machiajul iluminator în zonele pe care vrei să le evidențiezi și joacă-te cu nuanțe diferite la nivelul pomeților care să-ți alungească fața și să-i ofere strălucire.

Exfolierea și hidratarea dau senzația de prospețime. Chiar dacă până acum n-ai avut timp de ritualuri de frumusețe, încearcă aceste trucuri rapide care te scapă de senzația de piele îmbătrânită prea timpuriu. Exfoliază-te rapid din cap până în picioare cu produse de calitate iar apoi aplică timp de câteva zile la rând loțiuni ultrahidratante. Vei vedea cum aspectul tău general se schimbă iar tenul tern devine luminos alungând privirile de la kilogramele în plus. Fii radioasă și simte-te bine în noua ta piele exfoliată proaspăt!

slabireScapă de celulită, scapă de kilograme. Celulita și acumularea de apă în țesuturi ne dă mereu bătăi de cap în ajunul petrecerilor când vrem să arătăm ceva mai multă piele. Aspectul de coajă de portocală ne scoate din minți și am vrea un remediu minune care să ne ajute peste noapte.

Gama CeluEnd conține două produse naturale pe care le puteți folosi cu încredere în lupta cu celulita. CeluEnd capsule are o compoziție revoluționară care ne scapă de celulită din interior spre exterior. Acționând din interior asupra celulelor de grăsime, capsulele CeluEnd descurajează depunerile inestetice de grăsime, au efect antioxidant puternic, dau fermitate și aspect sănătos pielii afectate de celulită. Compoziția de extract de alge, extract de viță de vie și alte plante exotice lucrează eficient la arderea depunerilor de grăsime și modelează frumos corpul oferind strălucire și sănătate pielii și întregului organism.

Capsulele CeluEnd trebuie combinate cu gelul anticelulitic din aceeași gamă, pentru efecte mai rapide și mai vizibile. Gelul este un produs natural, care acționează în profunzimea pielii, reducând straturile adipoase și oferind o structură fermă pielii. Combinația de capsule și gel CeluEnd vă ajută să scăpați de celulită și implicit de câteva kilograme în plus, fără dietă și fără efort.

Cu CeluEnd ești mereu gata de petrecere!