Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Dacă ești însurat dar viața sexuală s-a dus de râpă – Acționează!

Dacă ești însurat dar viața sexuală s-a dus de râpă – Acționează!


Publicat în: 2019-07-11
Nu mai e un secret. Viața sexuală tinde spre zero absolut în multe cupluri. Sexul sau lipsa lui duce în multe cazuri la certuri, lacrimi, uși trântite, bagaje făcute, plecări, acuzații, suspiciunea că celălalt te înșală și până la urmă inevitabilul divorț. Toate se întâmplă pentru că viața sexuală este un subiect tabu, ascuns sub preș, despre care nu se vorbește și mai ales asupra căruia nu se acționează. Știi ce trebuie să faci?

Nu aștepta să treacă de la sine

Poate crezi că în viitor vei fi mai puțin stresat la muncă, copiii vor crește, vă veți permite o vacanță și totul va reveni la normal. Fals! Libidoul scăzut, potența scăzută nu dispar de la sine. Frustrarea acumulată duce la și mai multă frustrare, iar lipsa plăcerii aduce cu sine și mai multă neplăcere. Refacerea vieții sexuale și implicit refacerea căsniciei și relației se produce cu implicarea ambelor părți. Fără implicare veți ajunge cu siguranță la divorț. Vrei să-ți spun ceva? Asta se întâmplă în 90% din cazuri pentru că prea puțini bărbați fac ce trebuie pentru ca familia să rămână împreună.

Nu te gândi că vei găsi plăcere în altă parte

Înșelatul nu e o soluție. Un secret atât de mare nu vă va aduce mai aproape pe tine și pe cea pe care sigur o iubești. Mulți bărbați au crezut că pot ține un astfel de secret și că vor avea o familie fericită chiar dacă sexual partenerii nu s-au mai simțit satisfăcuți de foarte multă vreme. Crezi că o altă femeie te va ajuta să scapi de frustrări? Înșelarea, secretele tind să te facă mai stresat, mai puțin potent, mai nervos și mai puțin dispus să ajungi la partidele fierbinți la care visezi. Nu-ți înșela soția pentru că nu asta e soluția. Hai să-ți dau un pont!

Fă sexul o prioritate pentru voi

În familie mereu se găsește ceva mai important decât intimitatea sexuală. Mereu sunt lucruri de făcut, mereu e nevoie de mai mulți bani, de mai multă muncă, de mai multă implicare cu copiii, de mai mult efort pentru a menține curtea curată, mereu ceva e mai important. Recunoaște că sexul nu e o prioritate pentru voi. Recunoaște că nu sunteți fericiți și că dacă ați face sexul o prioritate, ați fi mai veseli și poate mai mulțumiți de viața voastră.

Plăcerea e 100% importantă

Nu mai ține secret faptul că vrei să-ți refaci viața sexuală. Nu mai crede că înșelatul ar fi o soluție și că nu veți ajunge la divorț. Frustrarea acumulată, certurile, secretele toate vă sapă căsnicia. Acționează astăzi! Fă primul pas! Caută soluții! Devino soțul tandru și cald pe care l-a cunoscut! Chiar dacă ai probleme cu erecția și ați avut niște eșecuri în pat în ultima vreme, ele se pot rezolva cu răbdare.

Dragon Power – pentru viață sexuală fără secrete

Viața de familie și viața sexuală trebuie să meargă mână în mână. Fericirea familiei depinde de intimitatea dintre soți. Dacă viața sexuală e ZERO, fericirea e ZERO și totul se duce de râpă. Ignorarea problemelor sexuale face ca enorm de multe familii să ajungă la divorț. Soluții există. Trebuie doar să vrem să le aplicăm. Dragon Power este un supliment alimentar dedicat plăcerii sexuale în familie. Dragon Power este un supliment natural pentru bărbații care au nevoie de curaj pentru a reveni la forma inițială, pentru bărbații care vor să simtă din nou că pot. Dragon Power garantează erecții puternice, de durată, mai multă energie în pat și în afara lui.

Devino bărbatul pe care familia se poate baza, bărbatul de care ea s-a îndrăgostit, bărbatul care o făcea să se simtă dorită, iubită, frumoasă și vie. Oferă-i orgasmele pe care le-ați avut la început. Folosește-te de Dragon Power și scapă de senzația că viața ta sexuală este un mare eșec!