Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Cum e să fii bărbat și să o ai mică – povestea mea

Cum e să fii bărbat și să o ai mică – povestea mea


Publicat în: 2019-07-15
Sunt Mircea, am 34 ani, sunt de 5 ani într-o relație și sunt fericit. N-am fost toată viața așa pentru că m-am născut cu un penis mai mic și am avut de suferit enorm din cauza asta. Am fost traumatizat, am trecut prin depresii, relații eșuate și în sfârșit am ieșit la lumină. Vreau să vă spun povestea mea pentru că sunt mulți ca mine, disperați, triști, jigniți și care nu știu unde să găsească ajutor.

Cum te naști așa rămâi

Când am descoperit eu că sunt cumva diferit de ceilalți nu existau soluții. Nici acum nu se vorbește despre mărire penis între bărbați. O ai mică, ține secretul dacă poți. Dacă dai ca mine peste o fată guralivă, la 15 ani va afla tot orașul că o ai mică. Bănuiam că am o problemă dar nu știam că e gravă până când mi-am încercat norocul cu o fată și am aflat că sunt de tot râsul. Da, așa mi-a spus tipa. "Ești de tot râsul, Mircea, o ai mică și cum te naști așa rămâi. O să fugă toate fetele de tine pentru că la tine nici nu se vede. E mică rău!"

La 18 ani m-am îndrăgostit

Până la 18 ani am stat singur și retras, închis în mine, fără prieteni, mereu cu ideea că nu sunt suficient de bărbat pentru compania bărbaților și nici suficient de viril pentru fete. Eram singur și amărât dar m-am îndrăgostit nebunește de o fată mai mare ca mine care nu m-a respins. Eram fricos ca un iepure, nu îndrăzneam să pun mâna pe ea, o priveam, o iubeam și atât. Ea știa multe despre mine și n-a insistat să facem sex. Mă chema la ea și mă lăsa să o ating, ne sărutam cu orele și apoi vorbeam. I-am spus că nu pot face sex pentru că am un penis mic și ea mi-a arătat că se poate și altfel, că sexul poate fi bun și pentru mine. Apoi s-a mutat în alt oraș, eu în altul și am rămas cu ideea că nu mai pot iubi, că nu am șansă.

Există speranță

Acum 5 ani tocmai ieșeam din depresia vieții mele cu ajutorul unui terapeut priceput care nu s-a lăsat până când n-a aflat care era problema mea. Credeam că sunt defect, că nu voi mai putea iubi niciodată, că ar trebui să mă ascund, să nu mă vadă nimeni și să nu văd pe nimeni. Nu mergeam la petreceri, nu ieșeam în oraș, nu aveam prieteni, îmi era frică de toți și de toate. Mă gândeam să mă operez, să îmi fac mărire de penis dar n-aveam bani de așa ceva. Terapeutul meu mi-a sugerat ceva ce mi-a salvat viața.

ProSolution Pills – pentru cei care o au mică!

Acum 5 ani ProSolution Pills mi-a salvat viața și mi-a redat zâmbetul pe buze. ProSolution Pills este un supliment natural pentru mărirea penisului care mi-a adus o relație, mi-a îmbunătățit performanța sexuală și m-a ajutat să mă bucur de viață. Cum acționează? Suplimentul m-a ajutat să descopăr că nu o aveam extrem de mică ci doar nu ajungeam la erecții puternice. ProSolution Pills ajută la mărirea penisului cu 3-6 cm prin creșterea fluxului de sânge. Practic te alegi cu o erecție masivă, ai un penis mai mare și te simți din nou bărbat. Acum am o relație stabilă iar partenera mea este extrem de mulțumită de performanța mea și nu mai consider că am un penis mic. ProSolution Pills m-a ajutat în timp să am un penis mai mare fără să îmi fac mărire de penis prin operație sau prin alte nebunii. E natural, e simplu, și mai mult decât atât, e eficient!