Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Comunicarea – cheia spre cel mai tare orgasm al vieții tale!

Comunicarea – cheia spre cel mai tare orgasm al vieții tale!


Publicat în: 2019-07-25
Femeile care spun partenerilor cum și unde vor să fie atinse nu simt nevoia de a mima orgasmele pentru că ajung mult mai des la orgasme reale, puternice, complete. Deschiderea partenerilor face viața sexuală mai împlinită, sinceritatea și încrederea sunt căi sigure spre plăcere. De ce există însă atât de multe cupluri care simt nevoia să mimeze, să pretindă și să se ascundă? Cum să facem să ne înțelegem mai bine nevoile?

Discuția de la masa din bucătărie

Discuțiile care au loc în afara dormitorului sunt cele mai benefice pentru că în general partenerii sunt mai deschiși, mai relaxați și mai dispuși să expună problemele într-o lumină pozitivă, fără frustrare și jigniri. Studiile arată că e mult mai bine să nu aveți discuții despre insatisfacția sexuală direct în pat pentru că veți crea niște asocieri negative între spațiul vostru intim și problemele cu care vă confruntați. Oriunde ați avea astfel de discuții (în mașină, la masa din bucătărie, în parc) ar fi bine să nu aduceți acuze directe partenerului folosind formulări de genul "tu niciodată nu faci, tu întotdeauna ești așa, tu mereu ai fost așa." Ar fi bine ca discuțiile să înceapă cu: "eu cred că m-ar ajuta să mă excit mai bine următoarele lucruri" în loc de "tu nu știi să mă exciți."

Arată mai mult ce-ți place

Multor femei și bărbați le e rușine să ia mâna partenerului și să arate ce-și doresc cu adevărat și unde vor să fie atinși. Problema e că nu poți simți plăcerea maximă dacă ești inhibat și crispat și ți-e teamă că vei fi judecat sau înțeles greșit. Orgasmele reale, puternice vin de multe ori din comunicarea liberă a plăcerii, din sinceritate și prin încrederea că celălalt te poate face fericit în acest fel. Ghidează-l pe celălalt și arată-i ce-ți dorești cu adevărat pentru că nimeni nu-ți poate citi gândurile și dorințele.

Ghidează fără frică

Indiferent că ești bărbat sau femeie, ești responsabil de propria plăcere. Nu te teme să folosești cuvinte scurte de ghidaj în timpul partidelor de orice fel. Cuvinte precum mai tare, mai încet, mai repede, mai mult, ajută partenerul să te înțeleagă. Oferă susținere, oferă păreri sincere mai ales când celălalt încearcă dar nu reușește să-ți găsească zonele sensibile cu precizie. Oferă feedback pozitiv când celălalt a ajuns la locul perfect și nu te sfii să arăți că-ți place ce se întâmplă. Comunicarea e cheia celor mai orgasmice partide iar combinația de tehnică și comunicare face totul exploziv.

UP – pentru libertatea orgasmelor tale!

Un bărbat care nu are erecții puternice se va simți întotdeauna mic și frustrat și nu va fi capabil să ofere plăcere. Orgasmele depind de mulți factori dar cel mai important este încrederea. Comunicarea și libertatea împreună cu o erecție puternică, tare, excită și umplu de pasiune. UP este suplimentul natural favorit al bărbaților din întreaga lume pentru că îi ajută să se simtă virili, puternici și gata de a oferi plăcere. UP stimulează potența și ajută bărbații să aibă erecții puternice pe care să le poată menține o lungă perioadă de timp. Împreună cu UP puteți avea partide libere, deschise, sincere, pentru că nimic și nimeni nu vă poate sta în cale când aveți dorință de sex pe săturate. UP nu are efecte adverse și contribuie la fericirea și pasiunea unei relații oferind libertate de mișcare și puterea de a fi voi înșivă în pat – sinceri, frumoși și excitați!