Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Noaptea nunții – testul suprem de potență

Noaptea nunții – testul suprem de potență


Publicat în: 2019-08-17
Cu toate că nu există statistici clare în acest sens, partida de sex din noaptea nunții și erecția cu care te prezinți în luna de miere sunt indicatori clari ai vieții tale intime ca proaspăt însurățel. Poate nu știai, dar este una din cele mai importante nopți în materie de performanță ”la orizontală”, o noapte în care se presupune că vei avea o poftă sexuală nestăvilită, o seară pentru care ea își va cumpăra lenjerie specială și va închiria cea mai scumpă cameră.

Astfel de așteptări vin cu prea multă tensiune pentru bietul tău penis, care ar putea da rateuri catastrofale, distrugând astfel o căsnicie care nici bine nu a început. În loc să te porți natural și firesc, te simți încolțit și forțat, și în loc de o memorabilă noapte de sex îți vine să o iei la fugă, lăsându-ți proaspăta soție dezamăgită cu toată lenjeria ei comestibilă cu aromă de căpșuni.

Sindromul lunii de miere este tratabil

În primul rând, ai nevoie de puțină introspecție ca să-ți dai seama ce anume te sperie atât. Poți discuta cu un specialist, sau doar cu un prieten, de multe ori problemele sunt doar închipuite. În al doilea rând, ai nevoie de o doză sănătoasă din suplimentul natural Sex Power, pentru că totuși este luna de miere și trebuie să-ți faci soața mulțumită, până te lămurești tu de ce nu te ascultă ”extremitățile”, cu toate că poftă sexuală este din belșug.

De ce acum?

Poate era de înțeles pe vremuri, când cuplurile se ”cunoșteau mai bine” pentru prima dată abia în noaptea nunții, iar lipsa de experiență își spunea cuvântul. Dar în secolul 21 e indicat să-ți cunoști bine partenera înainte de a-ți lua un angajament, pentru a fi scutit de posibile surprize ciudate care ar putea apărea. Ați avut parte și în trecut de partide de sex memorabil, cu o erecție de invidiat, așa că nu înțelegi de ce acum pari să fi decedat de la mijloc în jos.

Nu îți fă griji, e ceva temporar, zilele bărbăției tale nu s-au sfârșit, pur și simplu, cu cât încerci mai mult, cu atât va fi mai în zadar. Relaxează-te, ieși la piscină, servește un pahar cu vin alături de pilula de Sex Power, nu îți mai stabili în minte strategii pentru partida perfectă de sex. Mai bine propune-i să urmăriți împreună un film deocheat, o să vă stârnească pofta sexuală mai mult decât orice.

Un mic ajutor

O fi fizic? O fi de la cap (ăla de pe umeri)? Stai liniștit, nu e cazul să fugi de la un doctor la altul cu impresia că trebuie să fie ceva în neregulă cu tine, ești doar puțin copleșit și bombardat de idei preconcepute și așteptări nerealiste. Dacă mai ai nevoie de ceva timp pentru a intra în normal, e bine să nu refuzi ajutorul pe care ți-l dă Sex Power, e sigur și natural și îți asigură o erecție în fiecare seară. Ia cu tine Sex Power în luna de miere și vei uita că ai avut vreodată o problemă în dormitor.